Merhaba, ben Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Gökşen Özkök.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans eğitimimin ardından çocuk, ergen, yetişkin ve ailelerle aktif olarak çalışmaya başladım. Bireysel psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, eğitim ve öğrenci koçluğu alanlarında danışanlarıma bilimsel temelli yaklaşımlarla destek vermekteyim.

Meslek hayatım boyunca anaokullarında psikolojik danışman olarak çocukların gelişimsel değerlendirmelerini gerçekleştirdim, risk grubundaki çocuklarla bireysel çalışmalar yürüttüm, çocuk objektif testleri uyguladım ve ailelerle danışmanlık süreçlerini yönettim. Eğitim kurumlarında rehber öğretmen olarak öğrenci takip sistemlerini yönettim, bireysel ve grup çalışmaları düzenledim, veli görüşmeleri gerçekleştirdim, seminerler ve webinarlar planladım, eğitim koçluğu süreçlerini yürüttüm ve öğrencilerin akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerini destekledim.

Çalışmalarımda ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Rasyonel Duygucu Davranışçı Terapi (RDDT) ekollerinden yararlanıyorum. Bunun yanında Aile Danışmanlığı, Çocuk Objektif Testleri, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Psikolojik Danışma ve Öğrenci Koçluğu eğitimlerine sahibim.

Aynı zamanda Samsun PDR Derneği asil üyesiyim. Mesleki gelişimi sürekli öğrenmenin bir parçası olarak görüyor, güncel bilimsel yaklaşımları yakından takip ederek danışanlarıma etik, güvenilir ve kişiye özel bir danışmanlık süreci sunmayı hedefliyorum.

Her bireyin doğru destekle güçlü yönlerini keşfedebileceğine inanıyor; değişim yolculuğunuzda size güvenle eşlik etmeyi amaçlıyorum.

Atatürk Bulvarı 3.kısım, Atakum

İz Aile Danışmanlık Merkezi

Gökşen Özkök
İz Aile Danışmanlık Merkezi

Atatürk Bulvarı 3.kısım, Atakum 55210

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. Gökşen Özkök adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle