Uzm. Dkt. Gözde Malkoç Aygün

Dil ve Konuşma Terapisi · Daha fazla

İstanbul 3 adres

Uzm. Dkt. Gözde Malkoç, gecikmiş dil ve konuşma, inme ve yaşlanmaya bağlı dil bozuklukları, sesletim bozuklukları (konuşurken bazı seslerin yanlış sesletilmesi), dil bozuklukları, kekemelik, okuma-yazma bozuklukları, afazi ile ilgilenmekte İstanbul ve Eskişehir'de hizmet vermektedir.
Dil ve konuşma terapisi alanında yüksek lisanslarını Anadolu Üniversitesi'nde pediatrik ses bozuklukları, Üsküdar Üniversitesi'nde kekemelik üzerine hazırladığı tezleriyle tamamlamıştır.
Psikolojik Danışman olarak Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 5 yıl boyunca çeşitli anaokulu, ilk ve orta okulda görev almıştır. Üsküdar Üniversitesi Beyin Hastanesi Kalamış Polikliniği'nde uzman olarak çalışmıştır. Atlas Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak akademik çalışmalarına devam etmiştir. Şuan Bahçeşehir Üniversitesi'nde dil ve konuşma terapisi bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.
Doktora programına tam burslu olarak Acıbadem Üniversitesi Nörobilim (sinir bilim) programında devam etmektedir. Doktora çalışmaları kapsamında hayvan deneyleri ile birlikte beyin araştırmaları yapmaktadır. Acıbadem Maslak Hastanesi ve Acıbadem Altunizade Hastanesi ile Nöroloji ve Nöroşirurji Poliklinikleri ile ortak çalışmalar yürütmektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Gözde Malkoç Aygün Klinik

Güzeller, Gebze, Kocaeli

Makaleler

• (

Gözde hanım ile oğlumun konuşma gecikmesini farkettigimde tanıştık.Sadece burundan ses çıkartan oğlum şuan 3-4 kelimeyle cümle kurar hale geldi.Kendisi oldukça profesyonel, tecrübeli, ilgili ve empati düzeyi çok yüksek olan dil terapisti ve aynı zamanda psikolojik danışman. Gözünüz kapalı bir şekilde kendisinden destek alabilirsiniz.Kesinlikle tavsiye ederim.

• H

Oğlumun konusurken takılma ve özguven sorunu için başvurduk. seanslara gittik. Seanslar sayesinde oğlumun konuşmasında takılma düzeldi ve özguvenimiz yerine geldi sürecimiz tamamlandı. Gayet olumlu sonuçlandı Gözde hanım i tanıdığımız için çok mutluyuz

• Gözde Malkoç Muayenehanesi Diğer  •

• Ç

Oğlumun gecikmiş konuşma sorunu için Gözde Hocadan terapi aldık. çok olumlu dönüşler aldık. ilk sesler ilk kelimeler derken ilk cümleler de geldi. Alanında uzman birisi. Yaklaşımı ve tecrübesi ile Eskişehir ve yakın iller için büyük şans. Biz sonuç aldık ve mennun kaldık.

• Ö

Gözde hocam işini titizlikle yapan ,alanında çok bilgili ,yetenekli ,tecrübeli bir terapist .Kızım Ece ile 3 yaşındayken de birlikte çalıştılar .Kısa zamanda inanılmaz ilerledi konuşması (Gözde hocaya ilk geldiğinde mama,baba diyordu sadece)7ay gibi bir sürede akıcı ,muntazam bir konuşmaya geçti.Kızım şimdi 7 yaşında .R ve L seslerini karıştırıyor.Yine Gözde hocamla çalışıyoruz tabiki .İyiki var

• C

Sendromu olan 1.5 yaşındaki oğlum Gözde hocamla yeni tanıştı. kısacık zaman diliminde oğluma kattıkları mucize gibi.. Değişimler beni çok mutlu ve umutlu hissettiriyor iyi ki kapısını çaldık. İyi ki çocuğum küçük bekleyelim dememişim. oğlum seansta oral motordan duygusal düzenlenmeye gerek fiziksel gerek duyusal olarak gelişiyor. O mutlu , evde nasıl pratik yapabileceğimizi öğrenmek te bana huzur veriyor. Yaşanan durumları neden sonuç ilişkileri ile açıklayarak ilerlememize yardımcı oluyor. Kendisini çaresiz hissedebilen her anne ve babanın danışmasında fayda görüyor.

• Gözde Malkoç Muayenehanesi Randevu  •

Gerçekten ilk görüşmede bile etkilendik çocukların dilinden tam anlamıyla anlıyor ve ilgileniyo inşallah sürecimiz çok güzel geçecek

• Gözde Malkoç Muayenehanesi Randevu  •

Gözde Hoca'yı bulmak kızımız için büyük şanstı. Zaten alanında son derece uzman olduğunu okumuştum, buna ek olarak pratikte de bunu çocuğuma yansıtıyor olması müthiş. Bir de çift anadilli kızıma birden fazla dilde destek vermesine çok sevindim

• Ö

Kızımın Ş harflerini söyleyemediğini fark ettim ve Gözde hanımdan randevu aldım. Kızımla öncelikle çok iyi bir iletişim kurdu görüşme sırasından kızım kendisini çok rahat hissetti. İlk seansta ş harfinin doğru çıkması için yapması gerekeni önce kızıma sonra evde tekrar etmemiz için bana gösterdi. Kısa bir süre sonra kızım ş harfini doğru telaffuz etmeyi öğrendi.

• T

Kızım geç teşhis edilen işitme kaybı nedeniyle sözlü iletişimde oldukça çekingen davranıyordu. Uzun kelimeleri kısaltıyor, konuşmaktan kaçınıyor ve çevresindekiler onu tam olarak anlayamıyordu. Yalnızca 10 saatlik terapi sürecinden sonra adeta parladı. Artık çok daha konuşkan, kendine güvenli ve iletişim kurmaktan keyif alıyor. En önemlisi, artık kızıma çevirmenlik yapmak zorunda kalmıyorum; kolayca kendi iletişimini kurabiliyor.

Gözde Hanım 'ın ilgisi ve profesyonelliği sayesinde kızımın bu kadar kısa sürede böyle büyük bir gelişim göstermesi bizi çok mutlu etti. Hem çocuklarla iletişimi hem de aileye yaklaşımı mükemmel. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Online Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Gözde hocamı tanımak bizim için büyük şans tek kelime ile ha ri ka çocugumu bizi anlayabilen güler yüzlü kızım hiç konuşamıyordu ama şu an bütün ihtiyaclarını anlatabiliyor Allah razı olsun gözde hocam dan