- Omuz Ağrısı
- Boyun Fıtığı
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Felç
- Sigortası olan hastalar
Boyun fıtığı teşhisi ile gitmiştim. MR Görüntülerim ve MR Raporum titizlikle incelendi. Hastanın durumuna özgü tedavi süreci programlaması , ilgi ve alaka sebebiyle Fzt. Gülben Gizem Yaşar'a çok teşekkür ederim. Tedavi ile ağrılarımdan kurtuldum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a....k
Skolyoz sürecimin başından beri tedavi konusunda bana her türlü yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyorum.Tedavim çok güzel geçti.İlginiz ve alakanızdan dolayı sizlere minnettarım.
• Medicore Fizik Tedavi Merkezi • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
ay...k
Sporcu olduğumdan ve yayıncılık sürecim boyunca bel ağrılarımdan dolayı gitmiştim ve gerçekten çok güzel tedavi süreci geçirmemi sağladılar.Çok teşekkür ederim mükemmelsiniz.
• Medicore Fizik Tedavi Merkezi • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
b....d
Düşme sonrası kolum kırılmıştı Gülben hanıma başvurdum saolsunlar ekibi ve kendisi benimle çok ilgilendiler kolum şuan eski haline geri döndü herkese tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Randevu •
e....
Uzun yıllardır boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi rahatsızlığım sayenizde iyi oldu size ve ekibinize çok teşekkür ederim.
• Medicore Fizik Tedavi Merkezi • Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi •
Bu sene şubat ayında kayak pistinde yaşadığım kazadan sonra kendisini ziyaret ettim. İncinme, her ne kadar başta önemsiz gibi gelse de, bir hafta sonra rahatsız etmeye başladı ve bir uzmanla iletişime geçme ihtiyacı duydum. İki aylık bir süreçten sonra spora geri dönmeye hazırım. Başarılı bir fizyoterapist. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.Gulben Gizem Hanıma teşekkür ederim.
• Medicore Fizik Tedavi Merkezi • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
Milli sporcuyum. Spor sakatlanması sebebiyle geldim. Seanslardaki titizliği, egzersiz planlamasındaki bilgeliğini başka kurumda bulamazsınız. Daha önce özel hastane ve özel kliniklere de gitmiştim ancak bu kadar etkili sonuç alamadım.
• Medicore Fizik Tedavi Merkezi • Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi •
C
c....b
Korktuğum için fizik tedaviye gitmiyordum, beni muayene ettiler, tedavi olmazsam ilerideki sonuçlarını detaylı açıkladılar. Bir ay gibi sürede dizim açılmaya başladı, seanslarım bitmeden dizim düzeldi. İşlerinde tecrübeliler, çok yardımcılar, hoş sohbetler
• Medicore Fizik Tedavi Merkezi • Randevu •
O
o....y
Boynumda oluşan ağrıdan ötürü gitmiştim tedavi olmaya ve çok memnun kaldım ilgililerdi ve de hem pratik hem teorik bilgileri tatmin ediciydi.
• Medicore Fizik Tedavi Merkezi • Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi •
Menisküs bel fıtığı ve boyun fıtığı gördüm çok memnun kaldım eski enrjim geri geldi resmen çok teşekkür ederim.
• Medicore Fizik Tedavi Merkezi • Bel - Boyun Fıtığı •
Gülben Gizem Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülben Gizem Yaşar, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gülben Gizem Yaşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gülben Gizem Yaşar adresi nerede?Gülben Gizem Yaşar adresini belirtmedi. Gülben Gizem Yaşar yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gülben Gizem Yaşar adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülben Gizem Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülben Gizem Yaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülben Gizem Yaşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülben Gizem Yaşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gülben Gizem Yaşar hangi dilleri konuşuyor?Gülben Gizem Yaşar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülben Gizem Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülben Gizem Yaşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülben Gizem Yaşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülben Gizem Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Gülben Gizem Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülben Gizem Yaşar hangi sigortaları kabul ediyor?Gülben Gizem Yaşar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.