Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu, Konyaaltı
10 dk önce muayeneden çıktım. Bu sitede Akdeniz üniversitesinde görevli olarak konumlandırılsa da şu an Denizli Servergazi Hastanesinde Gülin hanım . . 1 haftadır geçmeyen öksürük krizim için doktora gittm. 2 sn nefes aldırmıyor , uyutmuyor, öksürk şurupları hiç fayda etmiyor sesim kısıldı öksürmekten . Ne şikayetin var dedi. Anlattım bu şekilde. Tam ‘ nefes alamıyorum geceleri öksürmekten ‘ diyecektim ki nefes alamıyorum dedikten sonra sözümü kesip nefes alamıyosan göğüse gideceksin buraya gelmeyeceksin dedi. Öksürmekten diyecektim dedim. Ağzını aç dedi . Açar açmaz ağza bakılan kaşığa benzer aletle dilimi dürterek içine soktu” dilini içeri sok diye azarladı. Pardon dedim. Gözlerime bakmak için ışık getirdi o bakarken öksürdüm ağzımı kapalı tutmaya çalışarak. Üstüme öksürme diye bağırdı. Kusura bakmayın tutamadım dedim maskeli zaten kendisi de yani napayım öksürüyorum zaten tutulan bir şey değil ki.O kadar pişman oldum ki Servergazi Hastanesine gidip Gülin Ergun’e muayene olduğum için
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
gü...u
gülin hanım bugüne kadar beni tedavi eden en süper doktordur akdeniz üniversitesinde burun ameliyatı oldum gülin hanım canı gönülden ilgilendi ameliyat öncesi ve sonrası gerekli bütün konularda beni bilgilendirdi teşekkür eder başarılarının devamını dilerim GÜLHAN BEKMEZOĞLU
Gülin Ergun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülin Ergun, Kulak Burun Boğaz.
Gülin Ergun adresi nerede?Gülin Ergun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülin Ergun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülin Ergun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülin Ergun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülin Ergun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülin Ergun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülin Ergun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülin Ergun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.