Tüm hayat hikayem 1994 yılında Ankara'da ailemin ikinci ve son çocuğu olarak dünyaya gelmemle basladi. 12 yıllık ortaogretim eğitiminden sonra; lisans egitimimi 2016 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünde, yüksek lisans egitimimi ise 2020 yılında Necmettin Erbakan üniversitesi tıp fakultesi anatomi Anabilim dalında tamamladım. Öğrenmenin tadını aldığınızda bir daha birakamiyorsunuz ve kendinizi bir bilgi deryasinin ortasında buluyorsunuz. Yeni şeyler öğrendikçe bilmediğiniz daha bir çok bilgi olduğunu ve kendinizi her zaman geliştirmeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Günümüz çağında bilgiye ulaşmanın bir çok yolu olduğu gibi bilgiyi ve deneyimleri insanlara aktarmanın da bir çok yolu olduğunu düşünüyorum. Bir fizyoterapist olarak her zaman insanlarin hayatına dokunabilmeyi amaclayarak ilerliyorum çünkü hayatımıza giren ufacık bir dokunuş tüm bedenimizi ve hissettiklerimizi degistirebiliyor. Her şeyden önce durup bir nefes alıp bedenimizi tanıyıp neler yapabileceğimize inanmamız gerekiyor. Hayat bir nefesle başlar , sonrası sizin elinizde ..

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Selçuk, Esmira Plaza Başkent, Metanet Sk. No:1 D:406, Selçuklu, Konya 42080

Çok pozitif güler yüzlü mesleğinde yetkin birisi. Güliz hocayla reformer seansı da manuel terapi seansı da tek kelimeyle huzur veriyor

• Vitae Sağlıklı Yaşam Merkezi Manuel Terapi  •

• M

Sağ diz ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı için gittim ve tek seansta müthiş şekilde sonuç aldım.Sonuna kadar güven veren bir fizyoterapist ve ortam.

• Vitae Sağlıklı Yaşam Merkezi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• M

Agrılarım için fizik tedaviye gittim işini severek yapan güler yüzlü fizyoterapist ve temiz bir ortam.

• Vitae Sağlıklı Yaşam Merkezi Fizik Tedavi  •

• B

Belim agriyordu fizik tedaviye gittim ağrımdan eser kalmadi guleryuzlu hizmet memnun kaldim

• Vitae Sağlıklı Yaşam Merkezi Fizik Tedavi  •

• M

Eşim hamile pilatesi derslerine katıldı ve hamilelik sürecinde bize verdiği destekler ve tedavinin sürece etkisi bizi çok memnun etti eşimin dogumu çok kolay geçti verdiğiniz tüm destekler için

• Vitae Sağlıklı Yaşam Merkezi Hamile Pilatesi  •

Güliz Hocam ve profesyonel ekibi sayesinde kisa zamanda en iyi verimi alarak sirt, boyun ve bel agrilarimdan kurtulmakla kalmadim ayni zamanda vucudumda gozle gorulur incelme sıkılasma ve durus duzelmesi de oldu. Cok ferah bir mekani olmakla beraber, ilgili, profesyonel hocalariyla guvenerek gidebileceginiz bir merkez.

• Vitae Sağlıklı Yaşam Merkezi Pilates  •

• F

Duruş bozukluğu nedeniyle doktorum plates tavsiye ettiği için başladım gelişmeden çok memnunum büyük oranda düzelme oldu platese devam ediyorum

• Vitae Sağlıklı Yaşam Merkezi Klinik Pilates  •

Halk arasında kengi denen hastalık için birkaç yere başvurmuştum en son buraya müracaat ettim gitmeden önce yürümekte oturmakta çok zorluk çekiyordum şimdi iki aydır çok rahatım

• Vitae Sağlıklı Yaşam Merkezi Diğer  •

• M

Eşim icin hamile pilatesi tercih ettik çok memnun kaldık calisicanlar çok ilgili ve güler yüzlü herkese tavsiye ederim

• N

Kadın doğum doktorumun tavsiyesi ile hamile pilatesine başladım. Güliz Hanımla bu süreçte tanıştık. Vitae' nin fiziki şartları ve ortamı çok ferah. Güliz hanım, işinde uzman. Doğum sonrasında hızla toparlanmamda çok yardımcı oldu. Ekibiyle birlikte çok profesyonel ve ilgililer. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.