0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Gülsen Duran.

Psikoloji lisans eğitimimi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamladım. Şu anda Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı’nda eğitimime devam ediyor, mesleki bilgi ve becerilerimi bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda geliştirmeyi sürdürüyorum.

Lisans eğitimim ve staj sürecim boyunca psikolojik değerlendirme, vaka gözlemi ve danışan süreçlerini yakından takip etme fırsatı elde ettim. Bunun yanı sıra çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmaya yönelik eğitimler alarak mesleki gelişimime yatırım yapmaya devam ediyorum.

Çalışmalarımda her bireyin kendine özgü yaşam öyküsüne ve ihtiyaçlarına saygı duyan, güvene dayalı, yargılamayan ve gizlilik ilkesini esas alan bir yaklaşımı benimsiyorum. Amacım; danışanlarımın yaşadıkları güçlükleri anlamalarına, güçlü yönlerini fark etmelerine, psikolojik dayanıklılıklarını geliştirmelerine ve yaşam kalitelerini artırmalarına bilimsel ve etik ilkeler doğrultusunda destek olmaktır.

Terapi sürecinin, bireyin kendini daha iyi tanımasına ve yaşamında kalıcı değişimler oluşturmasına katkı sağlayan değerli bir yolculuk olduğuna inanıyorum. Bu yolculukta danışanlarıma güvenilir, destekleyici ve profesyonel bir rehberlik sunmayı hedefliyorum.

Online danışmanlık

Psk. Gülsen Duran

Antalya/Merkez, Antalya

Görüşler

• Z

Oğlumun sınav senesiydi ve bu süreçte oldukça kaygılıydı. Gülsen Hanım ile görüşmelere başladıktan sonra yaşadığı duyguları daha iyi ifade etmeye ve kaygısıyla baş etmeye başladı. Görüşmeler boyunca kendisini rahat hissetti. Süreçten memnun kaldık.

• Online adres Online Hizmet  •