Merhaba, ben Gülsen Duran.
Psikoloji lisans eğitimimi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamladım. Şu anda Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı’nda eğitimime devam ediyor, mesleki bilgi ve becerilerimi bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda geliştirmeyi sürdürüyorum.
Lisans eğitimim ve staj sürecim boyunca psikolojik değerlendirme, vaka gözlemi ve danışan süreçlerini yakından takip etme fırsatı elde ettim. Bunun yanı sıra çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmaya yönelik eğitimler alarak mesleki gelişimime yatırım yapmaya devam ediyorum.
Çalışmalarımda her bireyin kendine özgü yaşam öyküsüne ve ihtiyaçlarına saygı duyan, güvene dayalı, yargılamayan ve gizlilik ilkesini esas alan bir yaklaşımı benimsiyorum. Amacım; danışanlarımın yaşadıkları güçlükleri anlamalarına, güçlü yönlerini fark etmelerine, psikolojik dayanıklılıklarını geliştirmelerine ve yaşam kalitelerini artırmalarına bilimsel ve etik ilkeler doğrultusunda destek olmaktır.
Terapi sürecinin, bireyin kendini daha iyi tanımasına ve yaşamında kalıcı değişimler oluşturmasına katkı sağlayan değerli bir yolculuk olduğuna inanıyorum. Bu yolculukta danışanlarıma güvenilir, destekleyici ve profesyonel bir rehberlik sunmayı hedefliyorum.
Online Hizmet
Online adres
Antalya/Merkez, Antalya
Psk. Gülsen Duran
Antalya/Merkez, Antalya
Görüşler
Z
z....d
Oğlumun sınav senesiydi ve bu süreçte oldukça kaygılıydı. Gülsen Hanım ile görüşmelere başladıktan sonra yaşadığı duyguları daha iyi ifade etmeye ve kaygısıyla baş etmeye başladı. Görüşmeler boyunca kendisini rahat hissetti. Süreçten memnun kaldık.
• Online adres • Online Hizmet •
Gülsen Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülsen Duran, Psikoloji. Size Gülsen Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Hizmet.
Gülsen Duran adresi nerede?Gülsen Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya/Merkez Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülsen Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülsen Duran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Gülsen Duran hangi dilleri konuşuyor?Gülsen Duran ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gülsen Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülsen Duran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülsen Duran hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gülsen Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.