- Omuz Ağrısı
- Boyun Fıtığı
- Bel fıtığı
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Felç
Yedi Eylül Mahallesi, İzmir Bulvarı No:27 Atatürk Devlet Hastanesi Karşısı, Aydın, Efeler, Aydın
Cumhuriyet, Aykut Ozan Cd. 45/A, 09600, İncirliova , Aydın
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Cumhuriyet, Aykut Ozan Cd. 45/A, 09600, Aydın
Egefiz
T
tu...t
Uzun süredir spora gitmeme rağmen sırt ağrılarım devam ediyordu. Bir hekim olarak araştırmam sonucunda bu alandaki bilgi birikimi ve tecrübelerine güvenerek Gülser hanımı tercih ettim. Detaylı bir değerlendirme sonrası uyguladığı tedavi sayesinde ilk seans sonunda bile ağrımda azalma oldu. Detaylı anlatımı, özeni ve güleryüzlülüğü için kendisinden çok memnun olduğumu belirtmek isterim.
• Egefiz • Diğer •
Ş
şe...k
Mart 2024 te merdivenlerden düştüm ayağımda 1 yıldır geçmeyen ağrı ve şişlik şikayeti ile gittim uyguladığı manuel terapi ile şimdi daha güvenli basıyorum ağrı ve şişlik kalmadı aynı zamanda sedef hastasıyım bu konuda da destek oldu onlarda geçti egefiz ailesinde fizyoterapist desteğiyle şimdi reformer yapıp hayatımda spora devam edebilecek olmanın mutluluğuyla aydında güvenle gidebilceğiniz mükemmel güler yüzlü ilgili bir ekip
• başka bir yer • Diğer •
s....k
Gülser Hanıma çok şiddetli tos ve boyun ağrıları şikayetiyle başvurdum. Kolumda uyuşmalar ve kramplar mevcuttu. Bunlara ek olarak sindirim ve boşaltım sorunları da yaşıyordum. Desteği ve tedavisi sayesinde birkaç seans sonunda ağrılarım azaldı uyuşmalarım geçti. Sindirim ve dolaşım sorunlarım kayboldu. Tam herşeyden vazgeçip ikinci ve daha zor bir ameliyata karar verdiğim dönemde bana yardımcı olduğu için çok şanslıyım
• Egefiz Sağlıklı Yaşam Merkezi • Manuel Terapi •
bu...n
Gülser Hanıma başlamadna ağrılarıma ağlıyordum hep mutsuzdum uykuya hemen dalamıyordum migrenim haftada 2 kez tutardı
Ama şimdi migren bile çekmiyorum keşke daha önce başlasaydım iyiki var• Egefiz Sağlıklı Yaşam Merkezi • Fizik Tedavi •
O
o.....
Gülser hanıma 4,5 aydır süren kabızlık, alt karın bölgeme basınca oluşan ağrı sebebiyle gittim. Karın kaslarıma manuel terapi uyguladı ve bazı nefes egzersizleri önerdi. Manuel terapi sonrası etkisini hemen gördüm ağrım azaldı ve kabızlığım düzeldi. Hatta tamamen geçti diyebilirim. Tedavim devam ediyor onun şifalı elleri benim kurtarıcım oldu. Çok teşekkür ediyorum.
• Egefiz Sağlıklı Yaşam Merkezi • Manuel Terapi •
d.....
Bacak kaslarımı sıkılaştırma ve karın manuelterapisi İçin gittim daha önce de boyun ağrısı için tedavi olmuştum tecrübeli ilgili fizyoterapist ağrılarım çok azaldı
• Egefiz Sağlıklı Yaşam Merkezi • Fizik Tedavi •
Bel ve boyun fıtığı nedeni ile ve arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdım Gülser Hanım'ı. Daha ilk seanslardayız; manuel terapi vb. uygulamalar alıyorum. Profesyonel bir yaklaşımı var. Çok ilgili bir hekim. Oldukça olumlu bir süreç olarak devam ediyor.
g.....
İkiz gebelik surecimde ortaya çıkan diastasis recti yani karın kası ayrılması tanısıyla gittiğim doktor iyi bir fizyoterapist eşliğinde pilates önermişti bu şekilde kesişti yollarımız iyiki de kesişti ilgisi titizliği kısa sürede kendimi toplamami sağladı şimdi daha iyi güçlü kaslar için çalışmaya devam ediyoruz iyiki ediyoruz işinde gercekten iyi bir uzman tereddütsuz herkese tavsiye ediyorum
• Egefiz Sağlıklı Yaşam Merkezi • Diğer •
Merhabalar. Bende skolyoz var ve uzun süredir ağrı çekiyordum ta ki gülser hanımla tanışana kadar. Gülser hanım işinde oldukça iyi biri fizyoterapist ve güler yüzü sayesinde işler daha da güzelleşiyor. Artık sabah uyandığımda ki ağrılarım neredeyse hiç kalmadı daha yolun başındayım belki ama bana çok şey kattı. İyiki varsın Gülser Hanım
• Egefiz Sağlıklı Yaşam Merkezi • Randevu •
Hamilelik ve emzirme sonrası sırtımda ağrı olmaya başladı. Müthiş sırt ağrısı sebebiyle, annemin ve babamın ısrarı nedeniyle gittim Gülser Hanım'a. Bir süre terapi aldım ve şu an sıfır ağrım var. Ağrılarımın tedavisinin yanı sıra incelme de yaşadım. Çok memnunum. Gülser Hanım çok sıcakkanlı biri. Tam bir Aydınlı ve bizden biri. Kendisi ile devam etmeyi planlıyorum. %100 tavsiye ediyorum.
Gülser Yolcubal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülser Yolcubal, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gülser Yolcubal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Randevu.
Gülser Yolcubal adresi nerede?Gülser Yolcubal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yedi Eylül Mahallesi, İzmir Bulvarı No:27 Atatürk Devlet Hastanesi Karşısı, Aydın Aydın
- Cumhuriyet, Aykut Ozan Cd. 45/A, 09600 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülser Yolcubal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülser Yolcubal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülser Yolcubal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülser Yolcubal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gülser Yolcubal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülser Yolcubal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülser Yolcubal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülser Yolcubal hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Gülser Yolcubal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.