İbni Sina Mah. Sopalı Mevkii, Derince
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
he...i
Kendisine Karamürsel Devlet Hastanesi'nde kanama şikayeti ile başvurdum.Miyomlarım olduğunu öğrendim.Ameliyat olmam gerektiğini duyduğumda çok panik oldum.Gülten Hanım harika bir doktor; insana güven veriyor rahatsızlığım hakkında detaylı bilgilendirildim,her sorum eksiksiz cevaplandı ,kendisinin ilgisinden iletişiminden inanılmaz memnun kaldım. Özel hastanelerde dahil civarda o kadar çok jinekoloğa gittim ki , artık sorunum olduğunda ilk gideceğim doktor kesinlikle Gülten Hanım.İşini layığıyla yapan güzel insanlar iyi ki varlar.
• Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Gülten Cevizli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülten Cevizli, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gülten Cevizli adresi nerede?Gülten Cevizli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İbni Sina Mah. Sopalı Mevkii Derince
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülten Cevizli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülten Cevizli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülten Cevizli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülten Cevizli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülten Cevizli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülten Cevizli hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülten Cevizli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derince civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar