Uzm. Psk. Dan. Hacer Karahasanoğlu

Psikolojik Danışma ve Rehberlik · Daha fazla

Tekirdağ 1 adres

Çocuk, Ergen, Yetişkin ve Ebeveyn Danışmanlığı

Merhaba, ben Uzman Psikolojik Danışman Hacer Karahasanoğlu.

Lisans eğitimimi Bahçeşehir Üniversitesinde, yüksek lisans eğitimimi ise Yıldız Teknik Üniversitesinde Psikolojik Danışmanlık alanında tamamladım. 2016 yılından 2023 yılına kadar İstanbul'da çeşitli kurumlarda danışmanlık yaptım, son iki yıldır Tekirdağ'da hizmet vermeye devam etmekteyim.

Çocukların duygusal ve gelişimsel dünyasına, ergenlerin kimlik ve uyum süreçlerine, yetişkinlerin ise yaşam döngüsü içinde karşılaştıkları zorlayıcı deneyimlere eşlik ediyorum. Ebeveyn danışmanlığı kapsamında; çocuklarınızı daha iyi anlamanıza, aranızdaki ilişkisel bağı güçlendirmenize ve günlük yaşamın getirdiği zorluklarla daha esnek bir şekilde baş edebilmenize destek olmayı amaçlıyorum.

Çalışma Yaklaşımım

Çocuklarla yürüttüğüm çalışmalarda oyun temelli ve gelişimsel yaklaşımları temel alırken, çeşitli testlerden de yararlanmaktayım.

Ergen ve yetişkinlerle olan seanslarımda bireyin ihtiyacına göre yapılandırılmış, bütüncül ve iş birliğine dayalı yöntemleri benimsiyorum.

Süreçlerimde;

• Travma bilgili yaklaşım,

• Sinir sistemi regülasyonu,

• EMDR prensipleri,

• Şema ve Transaksiyonel Analiz yönelimli bakış açılarından yararlanıyorum.

Sadece yaşanılan sorunlara değil; aynı zamanda sizin içsel kaynaklarınıza, güçlü yönlerinize ve iyileşme kapasitenize odaklanmayı önemsiyorum.

Seanslarımda her zaman güvenli, etik, yargısız ve kapsayıcı bir alan oluşturmayı temel ilke olarak kabul ediyorum.

Süreç Hakkında Danışmanlık hizmetimi hem yüz yüze hem de online olarak sunmaktayım. Amacım; kendinizi daha iyi tanıdığınız, duygularınızı düzenleyebildiğiniz ve yaşamınızda daha dengeli, işlevsel ve anlamlı bir yol oluşturabildiğiniz bu yolculukta size güvenle eşlik etmektir.

Psk. Dan. Hacer Karahansanoğlu

Cumhuriyet Mah. Yeşilçay Sok., No:4/3 Med Plaza Kat:2, Süleymanpaşa, Tekirdağ

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Psk. Dan. Hacer Karahasanoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle