Doç Dr. Hakan Kalaycı kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Doç. Dr. Hakan Kalaycı Muayenehanesi

Kurtuluş Mah. ŞİNASİ EFENDİ CADDESİ NO27 ASLI APARTMANI KAT 1, Seyhan, Adana 01130

• Sigortası olan hastalar

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

• H

Hakan bey’e detaylı ultrason için gittim ve çok memnun kaldım. Bundan sonraki süreçte yolumuza Hakan bey ile devam edeceğiz.ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim

• H

Esimle uzun süredir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Yıllar sonra tüp bebek tedavi sonrası hamileliğimin 7. ayina girdim. 40 yaş üstü olmam nedeni ile Perinatoloji doktoru olarak Hakan hocayı önerdiler. 3. Ayın itibariyle hocamla devam ediyoruz, özellikle bebeğin gelişimi ve detaylı ultrason, genetik testler konusunda uzmanligi bizi güvende hissettiriyor.

• Doç. Dr. Hakan Kalaycı Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Doktorumun güler yüzü ve enerjisi, engin bilgisi sayesinde sürecimizi ilerletiyoruz. inşAllah süreci sağlıkla tamamlayacağız

• B

Hamilelik sürecim boyunca her muayenemde bilgisiyle bana güven veren, sorularımı sabırla yanıtlayan, güler yüzlü ve samimi yaklaşımıyla kendimi çok rahat hissettiren değerli doktoruma minettarım

• F

Doktor bey detaylı muayene yapıyor ve en ince ayrıntısına kadar hastayı rahatlatıyor

• Doç. Dr. Hakan Kalaycı Muayenehanesi Diğer  •

• P

2 buçuktaki randevuma yaklaşık yarım saat sonra girdim detaylı ultrason için gitmiştim yarıda yürümem için dışarı çıkardılar 2 hafta aldılar içeri yarım saat daha bekledim doktorun açıklamaları hiç tatmin etmedi hayal kırıklığına uğradım

• Ş

İkiz gebeliğimin 21. haftasında detaylı ultrason için gittik. Muayeneye tam vaktinde alındık, doktor bey detaylı bir inceleme yaptı, bütün değerleri bizimle hem sözlü hem yazılı olarak paylaştı, merak ettiklerimizi cevapladı. Kafamızda soru işareti bırakmayan rahat bir muayene oldu.

• Doç. Dr. Hakan Kalaycı Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Hakan Hoca öncelikle iletişimi çok yüksek bir hekim. Biz detaylı ultrason için kliniğine başvurduk. Bebeğimiz biraz inatçı olduğu için bayağı uğraş gerektirdi ve tüm süreç boyunca Hakan Hoca ve ekibi güleryüzlü, sabırlı, açıklayıcı yaklaşımlarıyla bizi çok rahatlattı. Ayrıca sorduğumuz her soruyu oldukça net ve anlaşılır bir şekilde yanıtladı. Gönül rahatlığıyla başvurabileceğiniz bir hekim.

• Ö

Doktorumuz ilgili ve nazik tavsiye ederim. Tüm hamilelik sürecimi doktorumla devam edeceğim.

• B

Samimi, güler yüzlü, sakin, bilgili, kendinizi yanında güvende hissettiğiniz bir hekim. Hamileliğimin en başından beri Hakan beyle devam ediyorum. Bu süreçte birçok sıkıntım çıkmasına rağmen hakan beyin bilgisi ve sakinliği sayesinde stres olmadan gebeliğimi sağlıklı bir şekilde devam ettirdik. Her şeyden önce sizi panikletmeden, yerinde ve doğru tespitlerle sürecinizi başarılı bir şekilde sürdürmeye çalışan bir hekim. Sayesinde 34.haftayı doldurduk güzel bir doğum olacağına emin olarak bebeğime kavuşmayı bekliyorum.