- KOAH - Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı
- Bronşit
- Astım
Doktor Muayenehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ay...y
Başka bir hastanede zatüree teşhisi konulan babamı Halide Kaya Hocama götürdüm.Uyguladığı tedavi sonucu babamı kısa sürede sağlığına kavuşturdu.Ayrıca gerek muayenede gerekse tedavi sürecini anlatırken kullandığı olumlu dil ve güleryüz babamın iyileşme motivasyonunu artırdı.Çok teşekkür ediyorum değerli Hocama.Gönülden tavsiye ediyorum.
• Medicana Bursa Hastanesi • Göğüs Hastalıkları Randevusu •
Halide Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halide Kaya, Göğüs Hastalıkları. Size Halide Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Halide Kaya adresi nerede?Halide Kaya adresini belirtmedi. Halide Kaya yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Halide Kaya adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halide Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halide Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halide Kaya hangi dilleri konuşuyor?Halide Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halide Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halide Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halide Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halide Kaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Halide Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.