Bağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18, Esenyurt 34510
s....k
Hamileliğimin 5. haftasında acile gittiğimde tanıştım Güler yüzlü ilgili ve tüm sorularıma verdiği cevaplarla çok bilgili bir doktor herşey için teşekkürler.
• başka bir yer • Diğer •
me...3
Bugün kendisine ilk defa muayene oldum. Kafamda bir sürü soru işareti vardı çok ilgiliydi. Içim çok rahatladı her yıl yapılması gereken rahim kanseri testimi de yaptı bundan sonra beni Halil bey takip edecek çok memnun kaldım.
V
vi...t
Halil bey ile acile gitmemizle tanıştık ve 2 gün boyunca 3 ayrı hastanede 2 uzman 1 operator doktordan duyamadığımız açıklamaları detaylı şekilde duyduk.Yaşadığımız konu ile ilgili çok bilgiliydi ve çok ilgilendi. O dönemde en çok ihtiyacımız olan şey net bilgilerdi ve fazlası ile yardımcı oldu. İlgisine ve bilgisine çok çok çok teşekkürler.
Halil Abdülrezzak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Abdülrezzak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Halil Abdülrezzak adresi nerede?Halil Abdülrezzak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Abdülrezzak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Abdülrezzak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil Abdülrezzak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Abdülrezzak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Abdülrezzak ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Esenyurt bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Esenyurt bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Esenyurt bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Esenyurt bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları