Halil Gürsoy Pala
İzmir Ekol Hastanesi

Kabul edilmeyen sigortalar

Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

Başarılı bir perinatolog. Sayesinde bizim için hayal olan haftalara ulaşıp oğlumuzu kucağımıza aldık. İnsan iletişimindeki abi tavrı ve güler yüzüyle bir doktordan çok daha fazlasıydı bizim için

• H

Çok değerli, saygıdeğer hocam Doç Dr Gürsoy Pala ile bir yakınımızın tavsiyesi üzerine yollarımız kesişti. İyiki de kesişmiş. 9 aylık riskli gebelik takibi sürecimde içimizi rahatlatan bilgilendirmeleri ve doğum anımdaki sakinliği ile bize büyük destek oldu ve cesaret verdi. Mesleğinde son derece deneyimli ve profesyonel ayrıca bu uzun yolculukta güveneceğiniz, gönül rahatlığıyla tercih edeceğiniz çok kıymetli bir hekim. Samimiyeti ve yaklaşımı ile bizim hayatımızda çok önemli bir yere sahip. Sadece muayene sırasında değil gece gündüz telefonun diğer ucunda bana her zaman destek oldu. Bizi kavuşturduğu kızımızın bu dünyadaki ilk anına tanık olduğu için ayrıca minnettarım. Siz sadece harika bir doktor değil bir abi gibi bizlere sıcaklık verdiniz. İyi ki varsınız. İyi ki bizim doktorumuzsunuz.

• N

Hamileliğimin son ayında devlet hastanesinin ilgisizliği yüzünden doktor ve hastane değiştirme kararı aldım. Gürsoy hocayı hamilelik takibi uygulamasında çoğu gebenin tavsiyesiyelerini okuyarak tercih ettim. İyi ki tercih etmişim ve yolumuz kesişmiş. Kendisinin baba gibi yaklaşımı içtenliği samimiyeti sabırla her soruyu cevaplaması açıklayıcı bir şekilde anlatması ve oğlumu sağ salim kucağıma almamı sağladığı için kendisine ve ekibine minnettarım. İyi ki varsınız hocam

• D

Sayın Doç Dr Gürsoy Pala hocam ile eşimin hamileliğinin en kritik döneminde bir yakınımızın tavsiyesi üzerine tanıştık. İyi ki tanışmışız. Mesleğinde son derece deneyimli ve profesyonel bir hekim. Sürecin başından itibaren eşimin ve benim bütün korku ve kaygılarımızı hocamızın pozitif enerjisi ve yaklaşımıyla sorunsuz atlattık. İnsan hayatının en önemli anlarından birisi olan bu mucizevi süreç yolculuğunda Gürsoy hocamı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Şuan iki günlük kızımıza kavuşmamıza vesile olan doktorumuz ve ekibi iyi ki varsınız..

• İzmir Ekol Hastanesi Diğer  •

Doktorumuz olan Doç. Dr Gürsoy Pala hocamız insana güven veren sıcakkanlı, ilgili ve işinde çok başarılı. Keyifli bir gebelik süreci ve doğum geçirdik. İyiki yollarımız kesişmiş.

• B

Gürsoy Hocam ile zorlu ve güzel bir hamilelik süreci yaşadım. Doğumumda da sakinliği ve neşesiyle içimizi ferahlattı ve güzel bir doğum gerçekleştirdik. Kızımız Masalımıza kavuştuk. İyi ki siz hocam . İyi ki sizi tanıdık.

• Ç

Gebelik takibi için Gürsoy Hocaya gittiğimde dış gebelik yaşadığımı öğrendim. Gebelik tüpüme yerleşmişti ve riskli bir süreçti. Ancak ameliyata gerek kalmadan, ilaç tedavisi ve düzenli takip ile bu süreci kısa sürede ve güvenle atlattım.
    Dış gebelik gibi zor bir durumda, Gürsoy Hocanın bilgi birikimi, sakin yaklaşımı ve her an ulaşılabilir olması bana büyük güven verdi. Gece gündüz ne zaman ihtiyaç duysam kendisine ulaşabildim. Bir kadın için hayati önem taşıyan böyle bir süreçte, doktorunuza güvenebilmek her şeyden önemli.
    Gürsoy Hoca sadece alanında çok başarılı bir hekim değil, aynı zamanda hastasına moral veren, süreci anlaşılır şekilde yöneten ve gerçekten yanında olduğunu hissettiren bir doktor. İyi ki varsınız.

• B

Dün kist ameliyatımı gerçekleştiren doktorumun ve ekibin ellerine sağlık.Süreç boyunca beni detaylı şekilde bilgilendirdi, tüm sorularımı sabırla yanıtladı ve kendimi güvende hissetmemi sağladı. Ameliyatım sorunsuz geçti. İlgisi, alakası ve profesyonelliği çok iyiydi.t.e.

• T

Bir anne olarak hamilelik ve doğum sürecimde verdiğim en doğru karar Dr. Gürsoy Pala ile bu yola çıkmak oldu.

Kendisine çok sevdiğimiz ve güvendiğimiz yakınlarımızın referansıyla, büyük bir tavsiye üzerine ulaşmıştık.

İlk randevumuzdan bebeğimi kucağıma aldığım o mucizevi ana kadar, her süreçte kendimi çok güvende ve huzurlu hissettirdi.

Bilgisi, profesyonelliği ve en önemlisi bir doktorun çok ötesindeki o sakinleştirici, samimi yaklaşımı sayesinde tüm endişelerim uçup gitti. Doğum anını benim için bu kadar konforlu ve güzel kılan sevgili doktorumuz, ilgisini bir an olsun eksik etmedi.

• İzmir Ekol Hastanesi Diğer  •

Doğum için doktor araştırırken halil gürsoy pala hocamı buldum . Kendisi ve meslek hayatının tecrübesi ile gayet memnun ayrıldım. Bu süreçte sürekli güler yüzü samimi enerjisi ve yaklaşımı bende huzur yarattı