İzmir Ekol Hastanesi

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Gürsoy Hocamızla ilk tanışmamız 3 yıl önce..
İlk doğumum sonrasında rutin kontroller için güvenebileceğim bir doktor ararken buldum kendisini.. Perinatoloji uzmanı olması tercih sebeplerimden biriydi.. Sonrasında bir kimyasal gebelik bir de mecburi kürtaj sebebi ile yine Gürsoy Hocamıza başvurduk.. Son olarak bu yazıyı yazma sebebim olan canımız oğlumuza kavuşma serüvenimizde yanımızdaydı ..
Kendisiyle tanıştığımızdan beri belki 20 defa muayenehanesine gitmişizdir, bir doktor her seferinde mi hem karşılarken hem uğurlarken bırakın ayağa kalkmayı , selamlaşır , tokalaşır hatta keyfiniz pek yoksa sarılır , teselli eder , telkinleriyle yatıştırır.. her zaman gerçekçi , açıklayıcı ve titiz davranır.. benim gibi iletişime önem veriyorsanız eğer , her yazdığınızda , aradığınızda ulaşılabilir olması mutlaka geri dönmesi ne demek anlarsınız .. Hele bebek bekliyorken
Çevremde bir çok kişiye önermişimdir , burdan da yazmak istedm..iyi ki kesişmiş yollarımız ..

Ö
Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Gürsoy bey sayesinde çok güzel bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim.

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Hocam işinin en iyisi çok fazla riskli gebelik geçirdim iyi ki kendisi ile beraber yol aldık sayesinde bütün riskleri yendik kanama alanı gebelik şekeri tansiyon rahim duvarı kısalması 29+3 sabırsızlanan kızımı 37+2 de normal doğum (ilk doğumum ) yaptım iyi ki varsınız

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Gürsoy Hoca'yı tesadüfen bulduk, hiç araştırmadık bile! Ama zorlu gebeliğimiz sürecini mükemmel geçirmemizi sağladı. Başından sonuna kadar güleryüzlüydü, ailemizden biri gibiydi. Çok profesyonel, çok rahattı, hep güldürdü bizi. Gecenin bir vakti, sabahın körü fark etmez, saçma mesajlarımıza bile cevap verdi. Dün bebeğimiz dünyaya geldi, kendisine öncelikle bir dost, bir abi kazandığımız için minnettarız. Zaten işinde çok iyi, kendisini kanıtlamış biri; aksini söyleyen bulamazsın.

Z
Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Gürsoy bey ile bir arkadaşım sayesinde tanıştım.ilk dikkatimi çeken daha ilk randevuda güler yüzle karşılamasıydı. Riskli olan gebeliğimde sayesinde oğluma sağlıkla kavuştum.Hamileliginizde birlikte ilerleyeceginiz ilgili isinde basarili bir doktor

R
Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Gürsoy hocamın verdiği güven ve sempatik tavrının yanı sıra bilgi aktarımı ve güler yüzü ile harika bi hamilelik süreci yaşadım. Aklımdaki her soruyu rahatlıkla sorabildiğim gibi tatmin edici cevapları kesinlikle alabiliyordum. Her muayenemde aynı özen ilgi ve güler yüz vardı. İyi ki yolum Gürsoy hocamla kesişmiş ve bu süreci onunla yaşamışım diyorum. Allah razı olsun.

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Halil Gürsoy hocamızı mesleği bir yana sempatik ve güler yüzlü olması gebelik süresince iletişim kurmada zorluk ve yabancılık çekmedik gerek meslek bilgisi gerek samimi candan oluşu ikinci bebeğimiz içinde tercih sebebimiz oldu.perinatoloji branşının da olması artı bir avantaj tüm test ve işlemlerde tek doktorla halletmemiz bizim içinde açıkçası kolaylık oldu.İyiki varsın hocam.

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Canım hocamla tanışmamız 3 aylık gebeliğimde başladı ve takipli hastası oldum sorularıma büyük sabırla cevap vermesi beni etkiledi herşeyi ayrıntılı anlattı 4. Ayımda amniyosenteze girdim çok başarılı bir ekibi vardı ve kendimide bebeğimide ona teslim ettim ve bir sabah vajinal doğuma kendisini uyandırdım çok anlayışlı ve çok başarılı iyi ki tanışmışım kendisiyle

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Gürsoy Pala diye yazılır ADAM diye okunur!
Gürsoy Pala çok iyi bir doktor , hoca , yol gösterici fakat her şeyden önce çok iyi bir insan. Hamilelik ve doğum sürecimi o kadar güzel geçirdim ki sayesinde bin kere Gürsoy hoca diyorum. Hocamızın bize yaklaşımı , her zaman her sorumuza cevap vermesi insanı gerçekten çok değerli kılıyor. İyi ki Gürsoy Pala.

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

İlk çocuk fikri aklımıza düştüğünde tanıştık biz doktorumuzla. Yolculuğumuzda biricik kızımla devam etti. Her zaman güler yüzü, açıklayıcı cevaplarıyla tüm ve süreci şahane atlatmamıza yardımcı oldu. Dün itibari ile de bize dünyanın en güzel hediyesini verdi. İyiki sizinle yollarımız kesişmiş.