Medline Adana Hastanesi

Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova 01170

• C

Samimi, güler yüzlü, sakin, bilgili, kendinizi yanında güvende hissettiğiniz bir hekim. Hamileliğimin en başından beri Halil beyle devam ediyorum. Bu süreçte birçok sıkıntım çıkmasına rağmen Halil beyin bilgisi ve sakinliği sayesinde stres olmadan gebeliğimi sağlıklı bir şekilde devam ettirdik. Her şeyden önce en ince detayları kadar inceleyen sizi panikletmeden, yerinde ve doğru tespitlerle sürecinizi başarılı bir şekilde sürdürmeye çalışan bir hekim. Sayesinde 33.haftayı doldurduk güzel bir doğum olacağına emin olarak bebeğime kavuşmayı bekliyorum.

• C

Doktor beye ani gelişen ağrı ve kanama şikayetiyle başvuru yaptıktan sonra ilgisi,açıklamaları be hasta takibi son derece özverili yönlendirmeleri sonucunda tedavim çok güzel şekilde tamamlandı.

• F

Çok ilgili bilgili nazik bir doktor iyiki kendisiyle başladık ve devam ediyoruz bu sürece bizi çok rahatlatıyor bilgilendiriyor eşimle çok seviyoruz kendisini ilk hamileliğim olmasına rağmen çok rahat geçiyorum herşeyi açıklıyor ve cevaplıyor aklımızda soru işareti kalmıyor

Profili düzenle veya yönet