Diğer kurumları göster

• AIG Sigorta
  • AK Sigorta (TSS)
  • Ace European Sigorta
  • AcnTURK Sigorta A.Ş.
  • AcnTürk Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ak Sigorta
  • Halkbank Mensupları
  • Hepiyi Sigorta
  • Hür Sigorta
  • Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
  • Liberty Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medisa Sigorta
  • Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
  • Medisa Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Medisa Sigorta A.Ş. (ÖSS)
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Prive Sigorta
  • Quick Sigorta
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürlüğü (ÖSS)
  • Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • senCard
  • Şeker Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

1 Ay Önce Tuba Hocamdan Ameliyat Oldum Çok Güzel İlgilendi

• Op. Dr. Tuğba Balkaya Tunçel Genel Cerrahi Randevusu  •

Babam, bir takım kronik hastalıkları ile birlikte işeyememe sıkıntısı yaşayan biri idi. İşeyememe sıkıntısı nedeniyle Dr. Cem ŞAH Bey'e muayene olarak hep birlikte durumunu değerlendirdik. Sonuçta ameliyat olmasına karar verdik ve babam ameliyat oldu. Ameliyat ve öncesi, sonrası süreçlerde hiç ilgisini kesmedi. İletişim anlamında da (iletişim bizim için çok önemli idi) hiçbir sıkıntı yaşamadık. Kendisini son derece ilgili, sorumlu, işini seven, cevval ve iyi bir insan olarak tanıdık. Başarılı bir şekilde operasyonlarımızı yapan, ilgisini eksik etmeyen doktorumuza daha sonraki işlerinde de başarılar ve kolaylıklar dileriz.

• Op. Dr. Cem Şah Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)  •

Sayın Prof Dr Oğuz Üsküdar 28 Ekim 2025 tarihinde rahatsızlığım nedeniyle Medline Adana Hastanesinde yaptığı endoskopik inceleme sonucu nadir görülen ve teşhisi zor olan bir tümörü teşhis ederek kısa sürede sağlığıma kavuşmamı sağlamıştır

• Prof. Dr. Oğuz Üsküdar Diğer  •

Ö

“Doğumum başladığında doktoruma haber verdim ve hastaneye geldim. Doğum sürecim hızlı ilerlemesine rağmen yaklaşık 6 saat boyunca ebe doktoru beklememiz gerektiğini söyledi. Doktorum doğuma son anda geldi. Böyle önemli bir süreçte doktorun daha erken yanımda olmasını beklerdim. Bu süreç, bana doğumun ne kadar yoğun ve hızlı olabileceğini gösterdi. Bu benim kişisel deneyimim.”

• Op. Dr. Sevgi Sarı Demir Diğer  •

Dermoid tümör sebebiyle yolumuz Hasan Can Bey ile kesişti. İlk görüşmeden itibaren sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda detaylı ve anlaşılır bilgilendirmeler yaptı. Ameliyatımı laparoskopik (kapalı) yöntemle başarıyla gerçekleştirdi. Hem operasyon sürecinde hem de sonrasında oldukça ilgiliydi ve her zaman kendisine ulaşabildim. Güven veren yaklaşımı ve ilgisiyle kendisine ve ekibine direkt olarak güvenebilirsiniz

• Op. Dr. Hasan Can Toyganözü Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı  •

Doktorumuz İbrahim Ürünsak’a tüp bebek tedavisi için gitmiştik ilk denememiz olduğu için süreç hakkında çok bilgimiz yoktu ama hocamızın bilgisi ve tecrübesi sayesinde her şey iyi ilerledi ve ilk denememizde çok şükür ki pozitif sonucu aldık .İbrahim hoca işinin en iyilerinden tecrübesi, ilgisi alakası ,her detayı tek tek anlatması , kendisine istediğimiz zaman ulaşabilmemizle bizi güvende hissettiren doktorumuzu tanıma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz. Bu süreçler zor olduğu için İbrahim hocayla ve ekibiyle ilerlemek bizim için şanstı .

• Prof. Dr. İbrahim Ferhat Ürünsak Diğer  •

Nalan hanim işlemleri kendisi yapıyor Ben sıvı yüz germe ve botoks için gittim. Cildimden çok memnunum. Doktor hanımın sakin ve doğal bir yaklaşımı var. Kazanç odaklı değil ve işini severek yaptığını hissediyorsunuz.

• Uzm. Dr. Nalan Kükürt Botoks  •

C

Oğlum için gitmiştik medline hastanesine ilk defa diş hekimine götürmüştüm oğlumu. Sabırlı güler yüzlü çocuklarla iletişimi iyi her gittiğimizde hediyeler verir sohbet eder hiç durmayan çocuk güle oynaya çıktı odadan

• Dt. İrem Selek Diğer  •

Alanında çok tecrübeli bilgili bi uzman kendisi. Eskiden kendim gidiyordum şimdi çocuklarımı götürüyorum. İlgisi alakası güler yüzü uzman bi hekim zaten gidince bekleme salonunun doluluğundan doğru yerde olduğunuzu anlıyorsunuz.

• Uzm. Dr. Nalan Kükürt Dermokozmetik Uygulamalar  •

Oğlumda saç kıran başlamıştı aylarca çeşitli Doktorlara götürdüm çok tedavi yöntemleri denedik ne yazık ki yanıt alamadık umudumuzu kaybettik neredeyse tüm saçları dökülmek üzereydi ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle Nalan hocamla tanıştık tedavimiz hemen yanıt verdi gülen yüzü ve şifalı elleriyle yeniden oğlumun saçları çıkmaya başladı iyiki tanıdık alanın da gerçekten çok başarılı bir hekim

• Uzm. Dr. Nalan Kükürt Mezoterapi  •

• Medline Adana Hastanesi, Çukurova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Medline Adana Hastanesi, Çukurova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Radyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Dermatolog, Nefrolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Psikolog, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Onkolog, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Romatolog, Biyokimya Uzmanı, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Gastroenterolog.
  • Medline Adana Hastanesi, toplam 913 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Sistoskopi, X-Ray, Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu, Laserasyon Onarımı, Laparoskopik Adrenalektomi, Enjeksiyon Im, Renal Ultrason, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Diyaliz, Gerilimsiz Vajinal Bant Işlemi.
  • Hayır, şu anda Medline Adana Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Medline Adana Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Medline Adana Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 415 hasta/danışan, Medline Adana Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Medline Adana Hastanesi adresi Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234 Çukurova şeklindedir.