2012 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldu. 2017 yılında Cumhuriyet Üniversitesinde Ortodonti branşında uzmanlık eğitimini tamamladı. Halen Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Doktor öğretim üyesi ve Anabilim Dalı Başkanı olarak meslek hayatını devam ettirmektedir.

• K

Hasan bey işini hakkıyla ve özveriyle yapan bir hekim. Damakta gömülü diş tedavisi gördüm ve dişime doğru tedaviyle kavuşmuş oldum minnettarım hocam
    Not :Güleryüzlü, kibar ve işinde başarılı bir hekim

• C

Kameralara yüzümü sakladığım şimdi ise isteyerek dişlerimi gösterdiğim mutlu bir gülüşe sahibim. Bir buçuk yıl ortodonti tedavisi sürecimi bitirdik. Hem çene hem dişlerimin eski halinden eser yok.Hasan Bey ve diğer çalışan emeği geçen herkes , güler yüzlü ve ilgiliydi.
    Mesleğini en iyi şekilde icra eden, etmeye çalışan bir hekimle bu süreci tamamladığım için çok memnun ve mutluyum.
    Elinize, emeğinize sağlık.

• başka bir yer Diğer  •

Uzun zamandan beri bu alanda uzman bir doktordan yardım alıp tedavime başlamak istiyordum fakat korkularımdan dolayı cesaret edemiyordum. Hasan hocamla araştırma sürecimde tanıştım. Hasan hocamın açıklayıcı konuşmaları beni rahatlattı ve tel tedavi sürecime başladık. Gerek ilgisiyle gerekse açıklayıcı tavırlarıyla beni çok memnun etti. İki yıllık uzun bir süreci sırt sırta vererek bir yıla düşürdük. Ve artık onun sayesinde güzel dişlere ve mutlu bir gülüşe sahibim

• K

Çocukluğumdan beri gülümsemekten hep çekiniyordum. Dişlerim birleşmediği için kötü bir görüntü oluşturuyordu bu yüzden tel tedavisi olmaya karar verdim. Hasan hocamla çıktığım bu tedavi süresince ilgi ve alakasından çok memnun kaldım. Herzaman pozitif ve güler yüzlü yaklaştı , sorularımı titizlikle cevaplayıp tedavimi sorunsuz bir şekilde sonuçlandırdı. Bana güzel bir gülüş kazandırdığı için sonsuz teşekkürler.

• N

Uzun yıllar beni rahatsız eden gülümsememe engel olan dişlerimi, ortodontik tedaviyle düzeltme çabasına girdiğim sırada Hasan Bey ile tanıştım.Korktuğum bir süreç olan diş teli tedavisinin şeffaf plak tedavisiyle de mümkün olabileceğini kendisinden öğrendiğimde benim için daha pozitif bir dönem başladı.Tedavi süresinde tüm sorularıma titizlikle cevap verdi.Hasan Bey sayesinde 14 ay gibi kısa bir sürede normal tele göre çok daha kullanışlı ve konforlu olan tedavimi başarıyla tamamladık. Güzel bir gülümseme yaşınız ilerlemiş olsa da mümkünmüş.Hasan Bey’e emeği ve ilgisi için çok çok teşekkür ederim.

• başka bir yer Diğer  •

Hasan hocam ile küçüklüğümden beri beni rahatsız eden ama tel sürecinden korktuğum için hep ertelediğim ortodontik tedavım için öneri üzerine tanıştık. Kendisi hem öğrencilerinin hem de hastalarının çok değer bir diş hekimi. Hocam bu süreçte bana modern bir yöntem olan invisalign tedavisini önerdi. Bu yöntem normal bir telden farklı olarak özel bir bilgi ve deneyim gerektiyor ve daha az sayıda diş hekimi uygulayabiliyor. Tedavi sürecindeki bütün sorun ve sorularım için hocam her zaman ulaşılabilirdi ve pandemi sürecinde gerektiğinde remote olarak bile tedavimi takip etti. Hasan hocam sayesinde çoğu kişi bile fark etmeden normal tele göre çok çok daha konforlu olan tedavimi bir seneden az bir sürede başarı ile tamamladık. Şu an dişlerim hem sağlık hem estetik yönünden harika durumda, Hasan hocama ilgisi, bilgisi ve emeği için çok çok teşekkür ediyorum.

• Ü

Uzun bi süre bu alanda uzman bir doktor arayışındaydık, Hasan Bey hakkında da burda yazılanlar dahil bi araştırma yaptmıştık ama gerçekten yazılanların fazlasıyla doğru olduğunu tedavinin ilerleyen sürecinde tecrübeyle sabit ettik.Kendisi her şeyden önce hastalarına karşı çok kibar,anlayışlı ve güler yüzlü bir insan bu sayede diş doktoru korkumuzu yendik diyebilirim.Alanında da çok profesyonel iyi bir doktor,alt çene ileriliği şikayetiyle gitmiştik kendisinden önce başvurduğumuz birçok doktorun aksine bu problemi daha kısa sürede çözebileceğini söylemişti, öyle de oldu.O yüzden gözüm kapalı önerebiliceğim tecrübeli,uzman bir doktor.Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz,hocamıza emeklerinden ve özverisinden ötürü çok teşekkür ederiz.

• U

Güzel dişler için yaşın bir önemi yokmuş.. Hasan hocam 1 yıllık ortodonti tedavi sürecim boyunca tüm sorularıma titizlikle cevap verdi. Açıklamarıyla bu süreçte beni çok rahatlattı. Sayesinde yıllardır istediğim dişlere sahip oldum. Pozitifliğiyle bitirdik bu süreci. Emeğiniz için teşekkür ederim hocam...

• C

Oğlum için uzun süre ortodontist hekim aradım, diş eksikliği vardı ve tedavi konusunda çok farklı fikirler almıştık. Uzun süreli bir tedavi gerektirdiği ve zorlu bir süreç olduğu için tüm sıkıntılarımızda hekimimize rahatlıkla ulaşıp bize yardımcı olabilecek işin uzmanı olan bir hekim olmalıydı tam da bu aşamada tavsiye üzerine Hasan Bey'i bulduk ve ilk görüşmemizde açıklamaları, içtenliği ile bize güven verdi. Sonuçta tedavimiz sürecinde, gerçekten işinin uzmanı olarak bize her zaman her koşulda yardımcı oldu hatta farklı bir ile taşındık ama kontrollerimize, tedavimize devam ettik ve bu süreç uzun gelmedi, çünkü biliyorduk ki neticesi istediğimiz gibi olacaktı ve aynen öyle de oldu. Hasan Beye çok teşekkür ederiz, kendisinden Allah razı olsun.