Op. Dr. Hasan Ersin Adıgüzel

Ortopedi Ve Travmatoloji · Daha fazla

Adıyaman 1 adres

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ( Merkez Kampüs )

Turgut Reis Mah. Hastane Cad., Adıyaman

• H

Trafik kazası geçirdim.geç saatlerde amaliyatımı yaptı.insani davranışi ve güler yüzü ile hastasına güç veren,kalbi merhametli ,eli sifalı dr hasan hocama ilgi ve alakasından dolayı kolaylıklar dilerim.

• Adıyaman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ( Merkez Kampüs ) Diğer  •

• O

Trafik kazası sonucu tbia fibula şaft kırığım oluştu şuan hala tedavi aşamasındayım hocam çok ilgileniyor kendisi mükemmel bir doktor gözünüz kapalı güvenebilirisniz

• başka bir yer Diğer  •

• K

İlgi alaka güler yüzlü işini severek ve titizlikle yapan nadir doktorlardan sn hasan ersin adıgüzel'e buradan teşekkür etmek isterim. Yüksekten düştüm omuz başı kırılmıştı ve bundan dolayı iki adet platin atıldı keskin net işini bilerek ve severek yaklaşması izah etmesi yapılan işleri takip ve kontrollerimi ilgili şekilde yapması beni çok memnun etti iyiki varsınız ersin hocam teşekkürler

• başka bir yer Diğer  •

• K

hocam sayesinde omuzum çıkmaktan kurtuldu defalarca çıkan omuzum daha önce gittiğim doktorlar tarafından riskli diye ameliyat etmediler ersin hocam sayesinde bu derdimden kurtuldum Allah razıolsun hocamdan

•  •

Profili düzenle veya yönet