Merhaba ben Hasan Keleş; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında hizmet vermekteyim. Hastalarımı Özel Düztepe Yaşam Hastanesinde görmekteyim.
- Tüm Çocuk Hastalıkları
- Ziraat Sigorta
- Mapfre Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Türkiye Sigorta
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
- Allianz Worldwide Care
- Allianz Worldwide Partners
- AXA Global
- Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
- Acıbadem (TSS)
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ziraat Sigorta (TSS)
- Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
I
i̇...c
Merhaba, Hasan Bey çok değerli doktordur
Hastalarına karşı çok ilgili olup, doğru tedavi ve doğru ilaç vermektedir, ayni zaman hastasını motive etmektedir, hastanın kendisinin yanında ayrılmasından sonra da takip ve kontrolü yapmakta olup davet etmektedir.• Özel Düztepe Yaşam Hastanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
al...
Benim çocuğum 7 aylıkken 4 aylık gibi duruyordu Hasan beye çocuğumu götürdüm ve alerjisinin olduğunu farketti çocuğum şu anda çok iyi hasan beye çok iyi ilgileniyor
• Özel Düztepe Yaşam Hastanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
d.....
Her muayenede, sadece o anki rahatsızlığa odaklanmakla kalmayıp, çocuğun genel gelişimi hakkında detaylı ve anlaşılır bilgiler veriyor. Ebeveyn olarak aklımızdaki en küçük soruları bile titizlikle yanıtlıyor. özellikle yeni anne babaların çocukları için uzun soluklu, güvenilir bir takip arayanlara kesinlikle tavsiye edeceğim, alanında yetkin ve merhametli bir uzmandır.
• MMT Amerikan Hastanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Hasan beyi internetten gördüm. Çocuğumun arada bir yüksek ateş şikayeti ile hastaneye gidiyorduk. Meğer alerjisi olduğunu Hasan beyin muayenesi sonucu anladık. Bundan sonraki süreçlerde nelere dikkat etmemiz gerektiğini söyledi. Kendisinden memnun kaldık. Çocuğumun Alerjisi için artık daha bilinçliyiz. Hasan bey ilgili bir doktor, tavsiye ederim.
• MMT Amerikan Hastanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Y
y....)
Oğlum öksürdüğü için başvurdum. Muayene sonrasında ilaç tedavisine başladık. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hasan Bey iyi ve ilgili bir doktor. Memnun kaldım kendisinden.
el...ı
Hasan hoca ile doğum yaptığım hastanede oğlumun muayenesinde tanıştık. Kendisi gerçekten alanında uzman bir doktor. Oğlumun sarılığı vardı ve kendisinin erken fark etmesiyle çok şükür ki atlattık. Hastalarına karşı oldukça ilgili. Özellikle benim gibi aşırı panik ve korkak bir annenin yüreğini ferahlatması, sabırla dinlemesi benim için oldukça önemliydi. sayesinde doğru uygulamalarla bebeğimin sarılığını atlattık.
• MMT Amerikan Hastanesi • Yenidoğan Takibi •
Hasan Keleş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Keleş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hasan Keleş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Hasan Keleş adresi nerede?Hasan Keleş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok. Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Keleş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Keleş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Keleş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Keleş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hasan Keleş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Keleş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Keleş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hasan Keleş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Keleş hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Keleş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Şahinbey bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Şahinbey bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Şahinbey bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla