İzmiryolu 7.Km Çetinkaya Kampüsü, Afyonkarahisar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ay....
Bacaklarımda uyuşukluk ve birinde basamama , sinir sıkışmasından kuvvet kaybı ile başvurdum. Doktor ve Fizyoterapistlerimizden hepsinden ALLAH Razi olsun , ne kadar teşekkür etsem azdır. Hele ilk geldiğimde benim için öğle paydosunu bile feda fizyotetapustimin hakkını ne yapsam da ödeyemem , tüm iyi dilekletimle duacıyım. 2019 yazında 49 seansla kuvvet kaybım durduruldu , bacağıma yeniden basmaya başladım.
• Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
O
o ...e
KENDİSİNE BİZE UYGULAN DOĞRU TEDAVİLER DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM BAŞARILI BİR DOKTOR TAVSİYE EDİYORUM KISA BİR TEDAVİ SONUCU İLERLEME KAYDETTİK
Hasan Toktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Toktaş, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Hasan Toktaş adresi nerede?Hasan Toktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmiryolu 7.Km Çetinkaya Kampüsü Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Toktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Toktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Toktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Toktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Toktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Toktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Toktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.