Jandarma kavsagi sok market arkasi gediz sok no 4 konacik, 48200 Bodrum/Muğla, Bodrum, Muğla
av...r
27.02.2026 tarihinde bu diş hekimine implant tedavisi oldum; işlem sonrası günlerce geçmeyen çok şiddetli ağrı yaşadım. Kontrollerde şikayetlerimi açıkça belirtmeme rağmen yüzeysel muayene ile “iyi görünüyor” denilerek gönderildim, dikişler alınırken dahi detaylı değerlendirme yapılmadı. 17.03.2026 tarihinde ağrılarım sürünce kendisine ulaşamadım ve kliniğe gittim. Nöbetçi hekim implantın tutmadığını söyleyip söktü; ancak işlem sonrası yeterli yönlendirme ve takip yapılmadı. Aynı gün başvurduğum başka bir diş hekimi implant bölgesinde iltihap olduğunu, yaranın kapatılması ve antibiyotik tedavisi gerektiğini belirtti. Bu nedenle hem ciddi ağrı çektim hem de tedavim uzadı; şimdi en az 3 ay iyileşme bekleyeceğim. Yaşadığım ilgisizlik ve özensizlik nedeniyle kesinlikle memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum.
• Hasan Tural Muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
be...y
Bodrum Dent Hasan Tural, dis eti operasyonunda damağımda sinirimi kesmiştir bu nedenle yaklaşık 1.5 yildir nöroloji bolumunde tedavi gördüm son 6 aydır algoloji de tedavi görüyorum. Sinir hasarının yaratmış olduğu ağrı için çok sayıda ilaç içiyorum. Begum Yarbay
Hasan Tural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Tural, Diş Hekimi.
Hasan Tural adresi nerede?Hasan Tural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Jandarma kavsagi sok market arkasi gediz sok no 4 konacik, 48200 Bodrum/Muğla Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Tural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Tural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Tural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Tural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Tural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Tural hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Tural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.