Fzt. Hasancan Yanlı, Beylikdüzünde kendi kliniğinde hizmet vermektedir.
İlgi alanları
Kas Ağrısı
Miyofasial Ağrı
Diz Kireçlenmesi
Servikal Distoni
Eğri Boyun Hastalığı (Tortikolis)
Kemik Ağrısı
Galeri
Barış mah, Akdeniz cad, Doğa evler apt. A1 blok Daire 2, Beylikdüzü
Fzt. Hasancan Yanlı
h....s
Topuk dikeni ve dizlerimde sıvı kaybı vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. 1.5 senedir gidiyorum, çok faydasını gördüm. Artık rahatlıkla merdiven ve yokuş inip çıkabiliyorum. Çok memnunum kendisinden. İlgili, alakalı, samimi bir uzman. Çok güler yüzlüler. Ortamı da sıcak. Yanına mutlu gidip geliyorum. Kesinlikle seanslarımı kaçırmak istemiyorum. Gerçekten şifa bulduğum bir yer.
Yaklaşık bir buçuk senedir Fizyoterapist Hasan Yılmaz'dan tedavi görüyorum. Başladığım günden bugüne çok yol kat ettim, ağrılarımda ciddi azalmalar var. Onların ilgisi ve güleryüzü, ortamın samimiyeti benim oraya daha çok isteyerek gitmemi sağlıyor. Oradaki enerji beni mutlu ediyor, herkese tavsiye ediyorum.
R
r....s
Bel ağrısı için başvurdum. Seanslardan güzel sonuçlar aldım. Manuel terapi uyguladı, şu anda gayet iyiyim. Çok sempatik, güler yüzlü, açıklayıcı, konuşkan bir uzman. Danışanına her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor. Memnun kaldım kendisinden.
Ö
ö....s
Çok memnun kaldım kendisinden. Ayak bileğimde bir ağrı vardı, bu sebepten dolayı tedavi için gittim. Seanslardan olumlu sonuçlar aldım. 3 seans gittim, sürecim bitti. Hasan Can Bey işinde profesyonel birisi, danışanına yaklaşımı da iyiydi. Herkese tavsiye ederim.
f.....
Oturduğum mahallede buldum, gittim, görüştüm. Fıtık başlangıcı için başvurdum. Gayet bilgili insanlar, beni güzel yönlendirdiler. Tavsiye ediyorum.
Ben Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum. Bel fıtığı rahatsızlığım mevcut. Bölgemde bulunan merkezleri araştırırken kendilerine ulaştım. 2024 Mart ayından beri onlarla çalışmaktayım. Fizik tedavi hizmeti alıyorum. Tedavinin bir parçası olarak yer yer pilates egzersizleri yapabilme imkanım da mevcut, bu da beni mutlu ediyor. Hastayı dinleyip anlamaya, ona göre tedavi uygulamaya ve yer yer açıklayıcı bilgiler ile hastayı aydınlatmaya açık bir kişi. Tavsiye ediyorum.
Biz Hasancan Yanlı'ya diz protezi ameliyatı sonrası gittik. İşletme ve tedavi metotları bakımından çok (olumlu anlamda) farklı bulduk. Tedavi sürecinde hiçbir ağrı sızı hissetmeden bitirdik. Biz çok iyi sonuç aldık. Herkese tavsiye ederim.
C
c...
İlk olarak pilates yapmak için Hasancan Hocam'la iletişime geçip ilk ders için randevu oluşturdum. İlk dersimize başladığımızda yaptırmak istediği hareketleri yaparken yapamadığım kısımlar olduğunu fark etti ve beni fizik tedavi kontrolü için içeri aldı. Muayene ettiğinde dizinde iç menisküs ve çapraz bağlarda yırtılma olduğunu bildirdi. Emar çektirmemi ve sonuca göre hareket edeceğimizi söyledi. Emar raporunda grade 2 iç menisküs, ön çapraz bağlarda kronik yırtılma olduğunu belirtildi. Tüm süreçte gerek ikili çalışma gerek iletişim olsun yanımda oldu. Neleri yapmam ve yapmamam konusunda çok detaylı bilgiler aldım. Her soruma ve sorunuma fazlasıyla cevap verdi. Şu anda ne bir diz ağrım var ne de hareket kısıtlılığım. Bu süreç tabi bir başlangıç oldu. Çevreme de tavsiye ettim.
Hasancan Yanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasancan Yanlı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Hasancan Yanlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hasancan Yanlı adresi nerede?Hasancan Yanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış mah, Akdeniz cad, Doğa evler apt. A1 blok Daire 2 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasancan Yanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasancan Yanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasancan Yanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasancan Yanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasancan Yanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasancan Yanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hasancan Yanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.