Op. Dr.
Haşmet Seçkın Okşar
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Antalya 1 adres
Abdominoplasti
Yeşilbahçe Mahallesi Metin Kasapoğlu Caddesi No:21 Gökhan İş Merkezi A-9, Antalya
Baldır Protezi
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Haşmet Seçkın Okşar Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Haşmet Seçkın Okşar Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Haşmet Seçkın Okşar Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Haşmet Seçkın Okşar Muayenehanesi
Yüzüme yağ enjeksiyonu ve gözaltı torbalarının alınması işlemini yaptırdım,doğal olması en büyük memnuniyet kaynağım,bu konu çok riski bir konu,ama Seçkin Bey işini profesyonel yapması benim içimi rahatlattı ve sonuçtan çok memnun kaldım,kesinlikle tavsiye ederim,başarılarının devamını diliyorum.
Mükemmel bir hekim . Gayet doğal bir şekilde burun estetiğimi , göz kapak ameliyatı ,göz altı yağ enjeksiyon hepsini aynı anda yaptı , sonuç şahane oldu arkadaşlar ... benim için doğallık önemliydi ... çok memnun kaldım...iyiki sizi tercih etmişim ellerinize sağlık Hocam ... herkeze hiç tereddüt etmeden ,tavsiye ediyorum .
öz....
Büyük bir korkuyla gittim, cok mutlu bir sekilde döndüm diyebilirim. Gögüs ameliyati bastam sona cok basariliydi. Doktor beye ne kadar teşekkür etsem azdir. Isinde gayet basarili ve insan olarakta cok iyi biri. Tereddütsüz herkese tavsiye ederim!
Turkiye'ye senede iki kere geliyorum ve ziyaretlerimi aksatmamamin bir nedeni de Seckin Bey. Duzenli olarak botox vb takibimi çok özenerek gerçekleştiriyor. Ayrica beni kendimden de koruyor. Şöyle ki, her defasında "Doktor Bey acaba sunu da mi yapsak" dedigim hicbir şeyi yapmıyor ve ekliyor "kisiye özel kusurlar, kisiye güzellik katar." Sayesinde yaşlanmıyor, dogalligimdan uzaklaşmadan yas alıyorum. Cok memnunum ve tereddutsuz herkese tavsiye ediyorum.
ip...r
Seçkin Bey ile 2 yıl oldu tanışalı , kendisinin samimiyeti ve is konusunda ahlakını çok beğendiğim için 2 yıldır ona dolgu ve botox islemlerim için gidiyorum. Sorun ne ise çözebilen nadir Plastik Estetik Uzmanı kendisi.
ni...r
ilk önce uzmanlığınızla benim beklentilerime cevap verdiğiniz için hayellerimi gerçekleştirdiğiniz için ve tatlı diliniz güler yüzünüz için binlerce teşekkürler...doğru bir adres.....
es...r
Cok profesyonel, cok saygideger.
Haşmet Seçkın Okşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haşmet Seçkın Okşar, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Haşmet Seçkın Okşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Deri Grefti Uygulaması, Lazerle Yüz Estetiği, Epilasyon, Botoks, Blefaroplasti, Dudak Büyütme, Baldır Protezi, Doku Eksikliklerinin Onarılması, Dermabrazyon, Lipoplasti.
Haşmet Seçkın Okşar adresi nerede?Haşmet Seçkın Okşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbahçe Mahallesi Metin Kasapoğlu Caddesi No:21 Gökhan İş Merkezi A-9 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haşmet Seçkın Okşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haşmet Seçkın Okşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haşmet Seçkın Okşar hangi dilleri konuşuyor?Haşmet Seçkın Okşar ile İngilizce, Fransizca dilinde konuşabilirsiniz.
Haşmet Seçkın Okşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haşmet Seçkın Okşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haşmet Seçkın Okşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haşmet Seçkın Okşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Haşmet Seçkın Okşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra