Dil ve konuşma terapisi lisans bölümünden mezun olduktan sonra Nevşehir Psikolojik Danışmanlık Merkezinde danışan kabulüne başladım. Lisans eğitimim sürecinde çift anadal programı kapsamında okumaya hak kazandığım Psikoloji bölümünde lisans eğitimime devam etmekteyim. Haftanın belirli günlerinde yüz yüze terapilerime danışmanlık merkezinde devam ediyorum. Aynı zamanda Özel Başaklar Özel Eğitim Merkezinin de uzman kadrosun da yer alıyorum.

Hatice Akdeniz Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi

Herikli Mahallesi Mustafa Parmaksız Cad. 23/10 Uluer İş Merkezi 4. Kat, Nevşehir 50100

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Röportaj

Çocuğum birkaç harfi konuşurken yutuyordu, bu sebepten dolayı başvurdum. 2-3 ay gittik, kısa bir ara verdik, tekrar devam edeceğiz. Seanslarından olumlu sonuçlar aldık. Hatice Hanım'dan gayet memnunuz. Çocuğum kolay kolay kimseye ısınmaz ama kendisine severek gidiyor.

Dkt. Hatice Akdeniz

İlginiz için teşekkür ediyorum. Terapilerinize olan güveniniz, sabrınız ve desteğiniz çok kıymetli. Molalar vermek de süreçten bir parça olabiliyor bazen ama iletişimde kalarak süreci aktif tutabiliyoruz.
    Terapi planlamamız hazır... görüşmek üzere

• Ş

Çocuğumun "r" harfini çıkartamadığı için destek almak istedik. Seanslarımız güzel geçiyor. Çok memnunuz kendisinden. "R" harfini çıkartmaya başladı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir uzman. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

Dkt. Hatice Akdeniz

Terapi sürecimizin sonlanmasına çok az kaldı. Süreçte birlikte yol alabilmek de bunu hızlandırdı. İlginiz, sabrınız ve emekleriniz için güzel görüşleriniz için teşekkür ederim

• G

Çocuğum birkaç harfi çıkartamıyordu, onun yerine farklı harfleri kullanıyordu, bundan dolayı başvurduk. 16 seanstır gidiyoruz, seanslardan verim alıyoruz. Sürecimiz devam ediyor. Hatice Hanım çok sevecen bir uzman. Oğlum herkese ısınan birisi değil ama Hatice Hanım'a ısındı. Memnunuz kendisinden.

Dkt. Hatice Akdeniz

Güzel görüşünüz çok kıymetli, teşekkür ederim. Her çocuğun süreci biriciktir. Süreç içerisinde ki motivasyonları da öyle. Çocukların yüzünün gülümsediği keyif aldıkları seanslarla birlikte gelişim çok daha hızlı yakalanıyor. Anlaşılırlığımız da böylece artıyor. Daha gidecek yolumuz var tabii bu yolculukta da sizlerin desteği çok önemli, var olun.

• R

Çocuğumun konuşma geriliği için tavsiye üzerine başvurdum. 3-4 aydır gidiyoruz, seanslarından olumlu sonuçlar alıyoruz. Hatice Hanım çok mütevazi, iyi ve anlayışlı bir uzman. Çocuklarla nasıl iletişim kurabileceğini iyi biliyor, çok memnunuz kendisinden.

Dkt. Hatice Akdeniz

Güzel görüşünüz için çok teşekkür ederim. Alınan olumlu sonuçlarda emeğiniz çok fazla. Süreçte benimle birlikte yol alabilmeniz de kıymetli. Sabrınız, ilginiz, emeginiz var olsun. Teşekkür ederim

• B

Hatice Hanım güler yüzlü bir uzman. Mesleğini kişilik olarak da yansıtıyor. Benim oğlum doktora giderken bile ağlıyor ama kendisine mutlu ve isteyerek gidiyor. Oğlumda geç konuşma sıkıntısı vardı. Yaklaşık 9 aydır birlikteyiz. Seanslarımız çok iyi geçiyor, baya yol kat ettik. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Samimi ve içten bir uzman.

Dkt. Hatice Akdeniz

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizlerle bu yolculukta beraber olmak benim için kıymetli. Gelişimleri yakaladığımız bu yolda sabrınız ve emeğiniz de beni motive etmekte. İşbirliği içerisinde kaldığımız verimli seanslarımıza...

Oğlum bazı harfleri çıkartırken zorlanıyordu. Kendim araştırarak uzmanımızı buldum ve başvurdum. Sürecimiz çok iyi geçiyor. Ben de kendisinden çok memnunum. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

Dkt. Hatice Akdeniz

Ebeveynlerimle iletişim halinde kalmak sürecin verimini, ilerleyişini etkilemekte. Anlaşılırlığın artırılması yönünde desteklediğimiz sürecimizde benimle birlikte ilerleyebilmeniz çok kıymetli. Güzel görüşünüz için de teşekkür ederim.

• F

Konuşma gecikmesi vardı, çocuğum her şeyin farkında ama nesneleri telaffuz etmesinde sıkıntısı vardı. Seanslarımız güzel geçiyor, Hatice Hanımla yol alabileceğimizi biliyordum. Umarım bundan sonraki süreçte çok hızlı ve çok güzel bir şekilde geçer, biz de bunun karşılığını almaktan çok memnunuz.

Dkt. Hatice Akdeniz

Terapi sürecimize olan güveniniz ve desteğiniz çok kıymetli. Güzel yorumunuz için de çok teşekkür ediyorum. Verimli geçen, güzel sonuclar aldığımız seanslarımıza... emeğiniz var olsun

• H

Konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Hatice Akdeniz sayesinde oğlumun konuşması çok hızlı bir şekilde düzeldi ve mezun olduk. Çok memnun kaldım. İyi ki tanımışız...

Dkt. Hatice Akdeniz

Başarıyla sonuçlanan, seanslarımızda ve evde de bolca emek vererek yürüttüğümüz bir terapi süreciydi. Yorumunuz çok kiymetli teşekkür ederim.

• Ş

Oğlumun konuşmasında farklılıklar vardı ve bazı harfleri çıkartamıyordu. 1 sene gittik, şimdi akıcı bir şekilde konuşabiliyor. Oğlum severek kendisine gidiyordu. İlgili ve alakalı bir uzman. Her zaman arayıp soruyor. Çok memnunuz kendisinden, başarılı bir uzman.

Dkt. Hatice Akdeniz

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte, süreç içerisinde kurduğumuz iş birliği ile çok daha hızlı bir şekilde tüm sesleri doğru ürettik. Ve yaşımıza uygun anlaşılır konuşur hale geldik. Emeğiniz var olsun

• H

Oğlumun konuşma gecikmesi nedeniyle başvurduk. 3 ay içinde yaşıtlarından daha ileri seviyeye geldi. Şu an sınıf ortalamasında en önde. Başarılı bir uzman. Ciddi bir ilerleme kaydettik. Oğlum ona severek gidiyor. Herkese tavsiye ederim, çok memnunum.

Dkt. Hatice Akdeniz

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Her çocuk biricik ve terapi süreçleri de öyle. Bu süreçte benimle birlikte, ilgiyle ilerleyebilmeniz çok özel. Var olun...