Çeşitli hastane, rehabilitasyon ve danışmanlık merkezlerinde ergoterapi, beslenme terapisi, el cerrahisi üzerine gözlem stajları yapmış ve bireysel ev seanslarına katılım sağlamıştır.
2023 yılında S.O.S Beslenme Yaklaşımı eğitimi ve 2024 yılında Pediatrik Beslenme Bozuklukları eğitimini almıştır. Aktif olarak beslenme terapisi ve ergoterapi üzerine çalışmaktadır.
DIR Floortime, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Beslenme Terapisi, Bilişsel Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon, Mesleki Rehabilitasyon, Otizme Erken Müdahale, Pediatrik Rehabilitasyon alanlarında uygulama stajını tamamlamıştır.
Eğitim ve Sertifika Programları
• 2021 - Ergoterapi Perspektifinde Vakalarla Beslenme, Ergoterapist Öykü Su Unay
• 2021 - Saha Eğitim Semineri, Psikolojik Travma – Uzman Psikolog Kübra Sezikli Sönmez, İkincil Travma ve Korunma Yöntemleri – Uzman Klinik Psikolog Elif Nazlı Karakaş Akbaş, Afet Sonrası Sağlıklı İletişim – Uzman Psikolog Kerem Gümüş
• 2022 - Ergoterapide Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu, Üsküdar Üniversitesi
• 2022 - Ergoterapi Perspektifinden Vakalarla Değerlendirme, Ergoterapist Öykü Su Unay
• 2023 - ICF Temelli Mesleki Dil Oluşturma ve Değerlendirme, Üsküdar Üniversitesi, Ergoterapist İsa Kör
• 2023 - SOS Beslenme Yaklaşımı Sertifika Programı, Dilgem Akademi
• 2024 – Pediatrik Beslenme Bozuklukları, Dil ve Konuşma Terapisti Esra Özer Şahin
• 2024 – Dikkat ve Hareket Düzenleme Güçlüğü, Uzman Klinik Psikolog Duygu Üstündağ
• 2024 – Özel Gereksinimli Bireylerde Duyu Bütünleme, Uzman Dil ve Konuşma Terapisti & Ergoterapist Sena Ürper Özkan
• 2024 - Oral Motor Becerilerde Ergoterapinin Yeri Nedir ?, Uzman Merve Sümeyye Güney
• 2024 - Ergoterapide Bir Erken Müdahale Programı H.E.P. Yaklaşımı, Gençlik Durağı
• 2024 – DIR Floortime 101, Uzman Klinik Psikolog Nazlı Büyükbayrak
Beckman Oral Motor Değerlendirme
Bilişsel Rehabilitasyon
DIR Floortime
Erg. Hatice Berra Kurtulmuş
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Küçükbakkalköy mah. Setli sok., Ataşehir, İstanbul 34758
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
e ...ö
Beslenme ergoterapi kapsamında eksiklerimiz vardı kısa sürede olumlu sonuçlar aldık okuldaki şikayetlerimiz bitti beslenme konusundada aşırı ilerleme gösterdik kurum olarak çok titiz çalışıyorlar güler yüzlüler tatlılar ilgililer
• Erg. Hatice Berra Kurtulmuş • Ergoterapi Randevusu •
f....ö
Berra hanımla işini heyecanla ve büyük keyifle yapan ailelere gerekli açıklamaları yapan çocukları iyi gözlemleyip enerjilerine ve isteklerine ayak uyduran tecrübeli ve çok iyi bir terapist
• Erg. Hatice Berra Kurtulmuş • Ergoterapi Randevusu •
si...r
Kızım 3 yasından bu yana sadece patates kızartması ve makarna yada belli başlı alıştığı çorba türleri dışında yemegı bırakın bızım ile aynı sofrada asla oturmuyordu ve kokulara ve yeni denemelere asla tahammülü yoktu.Berra hanım ıle tanısıncaya kadar.
Daha devam ediyoruz fakat yeni şeyler denemek konusunda artık çok hevesli ve bir çok yeni yiyecek kattık menülerimize.
Bu da Berra Hanım sayesinde gerçekleşti.
Ben bu sürecin bu evrelere geleceği konusunda inancımı kaybetmiştim . İyi ki Berra Hanım ile tanışmışız .• Erg. Hatice Berra Kurtulmuş • Ergoterapi •
h....)
Planlama konusunda biraz gelişmesi gerektiğini düşündüğümüz için destek almak istedik. 2 ay gittik, ara verdik. Seanslardan olumlu sonuçlar aldık. Hatice Hanım'ın çocukla iletişimi iyi. Yaptığı her şey için aileye bilgi veriyor. Çocuğum severek gidiyordu. Memnun kaldık kendisinden.
de...m
Oglum 2.5 yasından berı sadece patates kızaerması ve belli sekıl makarna yada sımıt ıle beslenıyordu yemegı bırakın bızım tabagımızın ona yakın olmasına bıle tahammulu yoktu en ufak bır catalda kendı yemegımız onun tabagına deyse o tabak oglum ıcın çöptu taki Berra hanım ıle tanısıncaya kadar kendısıne yoldasım dıyorum cunku canıma can oldu benm parcama özverısı ılgısı mesafelerın km lerın anlamsız kaldıgının kanıtıdır 8. Haftamızdayız aılecek uyumu ve bıze ogrettıklerı ıle suan basta saydıgımız seylerın hıcbırısı artık bızımle degıl suan bıle harıka sevıyelere geldık nazar olmayalım aılecek bızımle hepımıze dokunuyor hepımıze ogretıyor iyi ki sen Berracım imkansız dıye bırsey yoktur Berra ıle tanısmayan aıle vardır
• Online Danışmanlık • Diğer •
se...r
Berra Hanım ile 5 aylık bir çalışma sonucunda oğlumuzun beslenme ile ilgili tüm sorunlarını çözdük. Yaklaşımı, yönlendirmeleri ve evde nasıl uygulama yapmamız gerektiği bilgilerini vermesi ile kendisi işinde çok başarılı. Oğlumla ,Yemek saatlerimizin eziyetten, birlikte keyifli bir hale geldi. Aynı sorunu yaşayan tüm ailelere Gönülden tavsiye ederim.
• Erg. Hatice Berra Kurtulmuş • Diğer •
T
t....)
Kızım konuşamadığı için başvurdum. Çok iyi bir uzman. Biz çok memnunuz kendisinden. Çocuğum kendisini çok seviyor. Kızım seanslar sayesinde konuşmaya başladı. Sürecimiz devam ediyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Hiçbir sorun yaşamadık.
f ...)
Kızım yürümüyordu ve konuşamıyordu. Tavsiye üzerine farklı uzmana gittik, onlar da Hatice Hanım'a yönlendirdiler. Seanslar iyiye gidiyor, sürecimiz yeni devam ediyoruz. 6 ay oldu, memnunuz kendisinden. Güzel bir yere kadar geldik, ucunu bırakmayalım dediler. İlgili ve alakalı bir uzman. Çocuğum uzmanımıza alıştı ve kendisini seviyor. Ergoterapi konusunda şu an çok iyiyiz.
g....)
Çocuğum için başvurduk. Yeme bozukluğu vardı, çok seçiciydi. Berra Hanım sayesinde oğlum şu an sıvı şeyler tüketebiliyor, önceden asla yemiyordu. Muhteşem bir iletişimi var. Çocuk dilinden anlıyor. Güzeller güzeli bir uzman, işi de yüzü gibi. Kısa sürede çözüm odaklı ilerledi. Süreçten ve kendisinden memnunum. Kendisinin duacısıyım. Farklı bir yere geçtiği için gidemedik ama tekrar gideceğiz. Farklı uzman ile denedik ama olmadı.
Hatice Berra Kurtulmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Berra Kurtulmuş, Ergoterapi. Size Hatice Berra Kurtulmuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Randevu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Normal Randevu, Kognitif Rehabilitasyon, Mesleki Rehabilitasyon, Otizme Erken Müdahale.
Hatice Berra Kurtulmuş adresi nerede?Hatice Berra Kurtulmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy mah. Setli sok. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Berra Kurtulmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Berra Kurtulmuş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Berra Kurtulmuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Berra Kurtulmuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hatice Berra Kurtulmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Berra Kurtulmuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Berra Kurtulmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hatice Berra Kurtulmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Berra Kurtulmuş hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Berra Kurtulmuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.