Dt. Hatice Hoyrazlı

Yakın Doğu Üniversitesi, 2013, Hatice Hoyrazlı Özel Muayenehanesi

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Hatice Hoyrazlı

Karşıyaka Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Kaan Dalgıç Apartmanı No: 50 Kat:1 Daire:2, Kumluca, Antalya 07350

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi

Diş Beyazlatma

Diş Taşı Temizliği

Gömülü Diş Çekimi

İmplant

Karşıyaka Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Kaan Dalgıç Apartmanı No: 50 Kat:1 Daire:2, Antalya

Diş Hekimi Hatice Hoyrazlı

• İmplant yaptırıyorum. Bilgisi ve hiç bıkmadan sorularıma cevap vermesini sevdim. Eli çok hafif ameliyattan sonra rahatsızlık duymadım. Herşey için Allah razı olsun diş hekimi korkumu yenmemi sağladı.

• K

Benim için güven onemli gerek beni aydinlatmasi ile gerek yapilan islemlerimle memnunum iki yıl önce implant ta yaptırdım çok şükür gayet iyi eline sağlık

• Ş

Kliniğin hijyeni çok iyiydi. İlgi alaka çok iyiydi. Kanal tedavisi yapıldı üzerine kaplama yapıldı. Doktorumun eli çok hafif dış hekimi korkumu yendi. Benim ve çocuklarımın doktoru artık.

• Diş Hekimi Hatice Hoyrazlı Kök Kanal Tedavisi  •

• H

Diş taşı temizliği için gittim memnun kaldım haftaya tekrar gideceğim daha sonra implant tedavimiz başlıcak

• Ş

Doktorum, güler yüzlü sevecen tatlı mı tatlı birisidir sorulan her soruya samimi bir şekilde cevap verir. Ben köprü, kaplama, kanal tedavisi yaptırdım çok şükür hiçbir sıkıntım yok eli çok hafif mükemmel işini yaparken çok hassas davranıyor korktuğumda sakinleştiriyor canım ablam benim ya. Şimdi ise implant yaptıracağım ve içim çok rahat Allah ondan razı olsun gönül rahatlığıyla hiç tereddüt etmeden HATİCE HOYRAZLI Hanımı seçebilirsiniz sorularınıza kolaylıkla karşısındakini incitmeden cevaplar verir. Kendisinden çok memnunum Allah razı olsun

• Diş Hekimi Hatice Hoyrazlı İmplant  •

Hem işini yapışı hassasiyetinden dolayı memnun kaldık. Ben diş taşı temizliği yaptırdım diş etlerimde hassasiyet vardı hem görünüm olarak hem hassasiyet azalmış oldu. Ağrının dişimde olduğunu sanıyordum diş etimden kaynaklıymış o yüzden rahatlama yaşadım. Yaptığı işlemleri tek tek anlattı. Daha önce diş taşı temizliği yaptırırsam zarar geleceğeni düşünmüştüm ama yapılmadığı için bu kadar kötü olmuş gerçekten öyleymiş.

•  •

Kanal tedavisi için gittim ve gayet memnun kaldım. Şahsına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Tedaviden sonra dişimde ağrı yada acı olmadı. Hani bir tabir vardır ya eli hafif diye. Dr hanımın eli hafif.

• Diş Hekimi Hatice Hoyrazlı Kök Kanal Tedavisi  •