Dr. Hatice Onur, Özel Ümit Hastanesi'nde Göz Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

• R

Konusunda uzman detaylı takip ve bilgilendirme hastaya yaklaşımı çok iyi

• Özel Ümit Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

• N

11 aylık ikiz bebeklerimi kontrol için götürdüm. Gerçekten yaklaşımı çok iyiydi, motive edici konuştu ve bebeklerim ağlamasın diye türlü şeyler yaptı Doktor Hanım. Bundan sonra kendimiz için de Hatice Hanıma gelmeye karar verdik.

• Özel Ümit Hastanesi Normal Randevu  •

2 dakıka da muayene olup çıktık daha bilgilendirici ve öneriler olmasını beklerdim

• Özel Ümit Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

2 aylık kızımın gözünde çapaklanma ve şişlik nedeniyle Hatice hanıma gittik.
    Kızımla çok güzel ilgilendi
    Süreci , neden çapaklanma olduğunu ne yapmamız gerektiğini detaylı bir şekilde anlattı.
    Güler yüzlü ve işinin ehli bir hekim
    Tereddüt etmeden herkes gidebilir.
    Göz doktoru olarak Hatice hanım Eskişehir'de tek diyebilirim,
    Çok memnun kaldık

• K

Gözümde romatizmam kaynaklı ciddi bir sorun yaşıyormuşum bilmiyordum, Hatice hanım sorunu tespit etti ve hızlı şekilde tedaviye başladı. Güler yüzlü oluşu, samimi tavrı, mesleğindeki bilgi ve becerisiyle beni rahatlattı. İçim rahat bir şekilde ona güvenebildim. Bir göz doktoruna gidecek olsanız inanın ilk kişi olmalı. Çok zor bir zamanımda iyi ki denk gelmişim dediğim birisi,kesinlikle tavsiye ederim.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Randevu  •

• H

Doktor hanım ayrıntılı açıklamalar yaptı ve gözlerimi iyice muayene etti. Sonuçta sol gözüm için 0.25 derece daha yüksek bir numaralı gözlük yazdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Randevu  •

• Buradaki yorumlar bence çok önemli . Herkezde aynı duyarlılığı göstermeli . Çoğumuz yorumlara bakarak doktor seçiyoruz .
    3 yaşındaki kızımın göz sulanması sorunuyla gitmiştik. Gözünde kum olduğunu söylereyerek maske altı anestezi uygulayarak 10 dakika da sorununun çözüleceğini belirtti . 1 gün sonra operasyonu gerçekleştirdi ve kızımın gözü şuan iyi . Ayrıca çocukların ruhundan çok iyi anlıyor, daima da güler yüzlü . Hatice hanım sayesinde kızım artık doktorlardan korkmuyor . Çok teşekkür ediyorum ve mesleğinde başarılar diliyorum.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Görme Alanı Testi  •

Yurt dışında yaşıyorum. Belçikada 2-3 değişik göz doktoruna gittim bir çözüm bulamadım. Babamın tavsiyesi üzerine Belçika’dan muayene olmak için Hatice hanıma geldim. Gerçekten çok memnun kaldım. Hatice hanım İşini çok seven, profesyonel, sevecen, hastasına değer veren, tecrübeli bir hekim. Herkes gönül rahatlığıyla gidebilir. Hatice hanıma ve asistanına her şey için çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Normal Randevu  •

• Ö

Doktoruma gidiş amacım gözümde bir batma hissi ve kızarıklıktı tam randevu saatim de içeri alındım ve gerekli muayenem yapıldı ve bilgilendirildim gerekli reçetem yazıldı 2 gün sonra tekrar kontrole çağrıldım ilgisinden o kadar memnun kaldım ki Güleryüz’ü bile beni mutlu etmeye yetti teşekkürler sevgili doktorum

• B

Hatice Hanım gercekten çok pozitif, çok ilgili bir doktordu. Kendisine hem göz muayenesi hem de lense başlama konusunda bilgi almak için gitmiştim. O kadar ilgiliydi ki hemen orada lensi nasıl kullanacağımı nasıl takip cikarabilecegimi tek tek gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum :)