- Diş Gıcırdatma
- Diş ve Diş eti hastalıkları
Kanal Mahallesi Antalya Bulvarı No:110, Kepez, Antalya 07080
20'lik Diş Çekimi
Özel Umut Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
K
kg...2
Kanal tedavisinde çok başarılı oldu, şimdi de kaplama yapıyoruz. Yeni mezun, genç ve dinamik diş hekimi. Hijyenik ortamda güler yüzlü ekibi ile aile havası oluşturmuş. Her zaman tercihimiz olacak...
• Özel Umut Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş kaplama •
C
co...3
Eli hafif iyi guzel yapiyor isini hic agri falan hissetmedim kendisine tesekur ederim messeleginin hakkini veren bir dokror bayan
• Özel Umut Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Dis •
ha...n
Ziyaretimim sebebi dış üzerinde kanal tedavisi ilk deneyimim gayet memnuniyet verici tedavim devam ediyor ilgi alakaya cok teşekkür ederim.
• Özel Umut Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • •
ib...m
Bütün randuvu lar boyunca ilgi ve alakanız için teşekkürler Umut diş personeli ve sayın doktorum Hatice Öztürk hanım hayırlı çalışma kar kolay gelsin
ab...n
guler yuz musteri memnuniyeti samimi tavirlari ve ilgisinden dolayi teşekkür ediyorum mesleginde basarili oldugunuda belirtmeden gecemicem syg.
T
ta...r
Şuanda bir yorum belirtmek istemiyorum. Tedavi sürecindeyim ama şuana kadar memnun kaldım. Umarım tedavi sonunda da memnun kalırım. Saygılar
.....
Herkes gibi ben de korkarak giderdim dişçiye. Hatice hanımla tanıştıktan sonra hem korkumu yendim hem de sağlıklı dişlerime kavuştum. Gerçekten çok estetik çalışıyor. Hem bütün tedirginiliğinizi alıyor , hem de acısız ağrısız işlem yaptırmanın rahatlığını yaşıyorsunuz.
Hatice Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Öztürk, Diş Hekimi. Size Hatice Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
Hatice Öztürk adresi nerede?Hatice Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kanal Mahallesi Antalya Bulvarı No:110 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hatice Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hatice Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.