Uzm. Dr. Hatice Parlak Subaşı

Tepebaşı 1 adres

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi

Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı 26190

• T

Hatice hocaya botoks işlemi için gittim. Titiz yaklaşımı ve açıklamaları ile beni çok rahatlattı. Yüz botoksum gayet güzel oldu, çok memnun kaldım. Koltuk altı botoks işlemim de gayet başarılı oldu, terleme sorunumu ortadan kaldırdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •

Uzun zamandır alanında bu kadar donanımlı, bilgili ,başarılı ve güler güzlü bir cildiye doktoruna denk gelmemiştim. Cildimde geçmek bilmeyen akneler için gittim. Hatice Hanım beni akne tedavisiyle ilgili baya bilgilendirdi ve testleri yaptıktan sonra ilaç tedavisine başlattı. Bu süreç içerisinde de gayet anlayışlıydı.

• H

Hatice hanıma gözümdeki egzamadan dolayı gittim. Çoğu şeyi sormama söylememe bile gerek kalmadan bütün detaylarıyla ve güleryüzüyle anlattı. Uzun zamandır bu kadar güzel yaklaşan bir doktora denk gelmemiştim.

• M

uyuz tedavisi için kendisine gittim. Çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakasına. Tek tek açıkladı çok iyi ilgilendi. Kendisine müteşekkirim. Kariyerinde başarılarının devamını dilerim. Kendisi karşılaştığım en iyi doktor :)

• Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Diğer  •

Hatice hanıma yaklaşık 2 ay önce Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesinde muayene oldum. Saçkıranımı yaptığı iğne tedavisiyle tamamen düzeltti. Kendisi çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Herşey için teşkkürler doktor hanım.

• başka bir yer Diğer  •

Profili düzenle veya yönet