Diğer kurumları göster

Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı 26190

Ö

öm...n

Sayın Muharrem Hocam ve Ekibine minnettarım,
    Bundan 4 hafta önce büyük ve çok riskli bir Bypass ameliyatı geçirdim. Ameliyat masasına giderken korkularım vardı ama doktorumun bilgisi, tecrübesi ve ameliyat öncesindeki o güven veren yaklaşımı sayesinde süreci çok rahat atlattım.
    Sayesinde, can bedeni tercih etti ve hayata çok daha güçlü, çok daha sağlıklı bir şekilde yeniden tutundum.
    Ameliyatımın üzerinden henüz 4 hafta geçmesine rağmen hocamın doğru yönlendirmeleriyle şu an kendi işimi kendim görebilecek, dışarıda uzun yürüyüşler yapabilecek kadar iyi durumdayım.
    Sadece hayatımı kuryarmakla kalmadı, bana ve aileme çok büyük bir moral verdi. Kalbini, sağlığını güvenilir bir hekime teslim etmek isteyen herkese, Muharrem Şenel Hocamı tavsiye ederim.
    Başarılarınız daim olsun değerli hocam.

• Op. Dr. Muharrem Şenel Diğer  •

10.08.2026 tarihinde göğüs ağrısı ile acile başvurdum salih hoca ve ekibi hemen anjiyoya aldılar iki tıkalı damarı kısa sürede başarılı bir şekilde açtılar tecrübeli bir hekim olduğunu öğrendiğim salih hocam ve yoğun bakım çalışanlarını sağlığıma kavuşmamda gereken ilgiyi gösterdiler kontrollerim devam ediyor

• Uzm. Dr. Salih Murat Bakar Diğer  •

C

ce...x

Olaya hakim, süreci iyi yönetiyor.Bilgilendirmeler kısa ve anlaşılır.surece iyi hazırlıyor...

• Op. Dr. Burak İşler Diğer  •

Tamer hocam her gittiğimde mutlaka smear alır diğer doktorlar 1 sene dolmadan almıyorlar. Sayesinde şüpheli smearle birlikte beni jinekolojik onkolojiye yönlendirdi cin3 olduğumu öğrendim ve leeple birlikte bu hastalıktan kurtuldum. Yani demem o ki Tamer hocanın sayesinde bu hücresel değişimin lezyonun kansere dönüşmeden farkına vardım. Kendisi çok yoğun olsa bile gerekli açıklamayı yapan hastasını dinleyen bir hekim.

• Op. Dr. Tamer Sadettin Erdem Diğer  •

R

re...u

Annemin kol kırığı nedeniyle başvurduk. Muayene, ameliyat ve kontrol süreci planlı şekilde ilerledi. Sürecin her aşamasında gerekli bilgilendirmeler yapıldı, sorularımız yanıtlandı ve takip kontrolleri düzenli olarak gerçekleştirildi.

• Op. Dr. Saim Acar Diğer  •

C

c....s

Göğüs kısmım da çıkan kırmızı sıvılce gıbıde değil , döküntü benzeri lekeler için gitmiştim ancak kendisi oturduğun yerden kalkmadan sadece uzaktan bir kere bakıp tespitte bulundu , ilaç yazdı .Bana hap yazdığını söylemişti ancak sadece bir losyon yazmış kullandım maalesef hiçbir işe de yaramadı aksine kaşıntım iyice arttı hem de daha fazla yayılım göstermeye sebep oldu zaten odaya girdiğimle çıktığım bir oldu muayenem çok kısa sürdü kendisinden hiç memnun kalmadım

• Uzm. Dr. Yıldız Çetin Diğer  •

a....c

İş mevzuatı gereği gözlük kullanamadığım için lens istedim. Prensip gereği lens yazamazmış. 15 gün sonra başka hekime gitmek zorundayım

• Op. Dr. Yetkin Yaz Diğer  •

R

ra...

MAYIS AYINDA ANJİYO OLDUM ELLERİNE SAĞLIK ERKAN KÖKLÜ HOCAMDAN ÇOK MEMNUNUM HARİKA BİR HEKİM SONSUZ

• Uzm. Dr. Erkan Köklü Diğer  •

Babamın pıhtı atan kolunu göstermek ve beyin kanamasına bağlı yükselen tansiyonu hakkında danışmak için gittik. Biten tansiyon ilacını kullanıp kullanmayacağını sorduk. Kullansın dedi. İlacı yazabilir misiniz ve raporu yoksa bakıp rapor da yazar mısınız diye sorduk. Azarlar bi tavırla herşeye ben bakamam gidin eczacı baksın dedi eczacılar rapor yazabiliyormuş gibi. Kan sulandırıcı iğne kullandığını ama kesildiğini söyledik. Devam etsin hap kullansın dedi. Bunun yazılması gerekiyor mu diye sorduk. Gidin alıverin işte dedi. Onun içinde rapor yazmadı ve ne kadar kullanması gerekiyor nasıl kullanması gerekiyor bunlar hakkında bilgi vermedi. Sonrasında da bi yere yetişmeye çalıştığı için apar topar odadan çıktı. Raporu yazmadığı için yürümesinde kısıtlılık olan hastamızı tekrar kalp damar doktoruna götürmek zorundayız. Muayene esnasında genellikle azarlar bi tavırla konuştu. İki defa beyin ameliyatı geçirmiş bir hastaya Tavrı yaklaşımı hiç hoş değildi. Bu yüzden hiç memnun kalmadık.

ni...

İki bacağımdan varis ameliyatı oldum.Tereddütlerim ve korkum çok fazlaydı.Sonra araştırdım hocamızı buldum iyiki buldum.Bacağımın ikisindende sırayla ameliyat oldum.Hiç korkulacak birşey yokmuş.Gayet güler yüzlü ve ilgili bir hoca.Rabbim başımızdan böyle bilgili hocaları eksik etmesin.Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.