Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
ay...l
Bel ve boyun agrılarım vardı . İlk defa iyileştim çok iyi hissettim kendimi. Doğru ilaç ve vitamin desteği ile. Çok tatlı doktor sekreterde aynı şekilde
de...y
Ara ara belim tutulur geçerdi doktora gitmeyi erteliyordum son bir aydır iyce arttı ve sağlık kalçamdan bileğime kadar denk geldikçe şiddetli acı oluyordu bugün daha önceden gidip memnun kaldığımız dr. Serdar görel beye gittik hemen bel röntgeni cektirtdi belimin kötü olduğunu fıtıklarim olduğunu söyledi sedyeye uzan dedi ve belli pozisyona getirip belimi katletti ve okadar rahatladım ki doktora o an dua etmeye başladık su anda rahatça oturup kalkıyorum sağ ayağım biraz üstüne basınca aciyo ama yok denecek kadar az oda yerinden kurtulduğu icin daha rahat sag tarafıma yan yatamiyordum şimdi denedim yattım yine bizi yanıltmadı Allahım böyle iyi doktorların ayağına taş değmesin inşallah herkese tavsiye ederim iyki varsınız dr. Sedat göral
şe....
Kanala inen 6 mm taş sorunum Bülent Alper hocanın lazer ameliyatıyla son buldu, ameliyat süreci ve sonrası sorunsuz geçti. Bu kadar zor tempoda asla güler yüzü ve ilgisi eksilmedi, hocama buradan da minnetlerimi sunuyorum iyi ki varsınız :)
ce...
3. Aylık oğlumun sünneti için tavsiye üzerine gittik. Öncesinde yorumları okuduğumda sert üsluplu olduğu öne çıkıyordu.Ev öyle ancak bunu önemsemedim. Doktor Bey. İlk muayenede sünnet için uygunluk olduğunu söyledi ve 1 hafta sonraya randevu verdi . lokal anestezi ile yapacağıni ve ebeveynlerin yanında bulunmayacagini söyledi. Disiplinli ve dakik bir doktor. Sünnet yapıldı , iyileşme sürecinde dikkat edeceklerimizi anlatti, kontrol e çağırdı 15 gün sonrası için. Kontrole gittik her şey normaldi. Doktoru kesinlikle tavsiye ediyorum. Disipli , ciddi ve işinde Mahir bir Doktor.
m....d
Omuz ağrısı ve hareket zorluğu için muayene oldum. Muayene ettiğini söyleyemeyeceğim, hastaya yaklaşımı çok iyi değil. Muayene 30 saniye sürdü, dışarı çıktım. Başka doktora muayene oldum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu...u
Sedat Hoca'ya omuz ağrısı ve hareket kısıtlığı nedeniyle muayene oldum. Hastaya yaklaşımı, detaylı açıklamaları ve ekleme yapılan enjeksiyon ile rahatlattı ve ağrılarım hafifledi. Önerdiği hareketlere başladım. Çok memnun oldum tavsiye ederim.
y.....
İlgili, bilgili, anlayışlı ve başarıli bir hekim... Annemin ve benim doktorum. Venoz yetmezlik, ilac ve çorap tedavilerimiz var. Hastasini dinler, anlar, izah eder. Rahatlikla, guvenle gidiyoruz. Herkese de tavsiye ediyoruz.
y.....
İlgili, bilgili, ve anlayışlı bir doktor! Parmagımdaki acıyla acile gittiğimde sayesinde korku yerini rahatlığa ve cesarete bıraktı. Sakin ve nazik şekilde izah edip atel takmıştı. İyi ki var, boyle doktorlara her insanin her hastanın ihtiyacı var.
ha...
Çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Anlaşılır bir şekilde her şeyi anlatıyor.
o.....
Özgün Hoca geçtiğimiz günlerde pilonidal sinüs ameliyatımı yaptı. Kendisi sürecin başından sonuna kadar detaylı şekilde bilgi verdi ve aslında kistin büyüklüğü nedeniyle zor geçebilecek bir ameliyatı deneyimi ve soğukkanlığıyla çok kolay şekilde gerçekleştirdi. Yurtdışından kendisi için gelmiştim ve çok memnun kaldım.
Özgün Bey ülkemizde gördüğüm en hasta dostu ve alanına en hakim doktorlardan biri. Ameliyatı da tamamen içim rahat bir şekilde geçirdim. Böyle doktorlarımız olduğu için çok şanslıyız, sonsuz şükranla.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Tepebaşı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Psikiyatrist, Dermatolog, Nörolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog, Acil Tıp Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Aile Hekimi, Nefrolog, Onkolog, Radyasyon Onkoloğu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Spor Hekimi.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, toplam 153 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Abdominal Ultrasonografi, Kolesterol Testi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Iv, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Pdc-E2 Antijen(Antimitokondiyal Antikor), Splenektomi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor).
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 295 hasta/danışan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi nerede?Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi adresi Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1 Tepebaşı şeklindedir.