Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı 26190

"Dr. Bülent Alper Aygün'e muayene için gittiğimde, beni son derece güler yüzle karşıladı. Yapılan tetkiklerin sonuçları temiz çıktı ve bana yol gösterici, nazik önerilerde bulundu. Hem tecrübesi hem de içten yaklaşımıyla kendimi güvende hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim!"

• Op. Dr. Bülent Alper Aygün Diğer  •

Babamın kalp krizi geçirdiğini acilde öğrendiğimiz anda doktorumuz Halim Bey’in acil doktoru olması bizim büyük şansımızdı,2 saat süren riskli blr operasyonu başarıyla gerçekleştiren ve babamın sağlığına kavuşmasını sağlayan doktorumuza Güleryüzü , anlaşılır açıklamaları ve güven veren tavrından dolayı minnettarız keşke her doktor Halim Bey gibi olsa

• Uzm. Dr. Halim Öney Diğer  •

Harika bir doktor. Babamın katarakt ameliyatını yaptı. Genç olmasına rağmen olgun kişilikli, mesleki tecrübesi ise tartışılmaz. Özenli, ince ruhlu, empati sahibi. Ne mutlu ki böyle doktorlarımız var. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Burak Özkan Diğer  •

Ortopedi Doktoru Ersan Tomuş çok iyi ve işinde başarılı bir doktor. Annemi dizlerinden ameliyat etti. Annem sağlığına kavuştu.

• Op. Dr. Ersan Tomuş Diğer  •

3 aylık oğlumu sünnet ettirdim Umut beye sert mizaçlı biri ama benim detaylı sorularıma gayet açıklayıcı şekilde yorum yaptı işinde iyi olması önemli iyikide sünnet ettirmişim oğlumu Umut beye gönül rahatlığıyla sorularınızı sorabilirsiniz

• Dr. Öğr. Üyesi Umut Alıcı Diğer  •

Umut bey oğlumu sünnet etti işini iyi yapan biri lakin çok sert biri soru soramazsınız sadece kendisini dinleyip gidersiniz burnundan kıl aldırmaz

• Dr. Öğr. Üyesi Umut Alıcı Diğer  •

Hayatımda gördüğüm en kötü doktorlardan biriydi. El bileğimde kist şikayeti ile gittim ve 2 saniye bileğime bile bakmadı. Daha yeni çektirdiğim röntgen ve mr sonucum olduğunu söylediğim halde tekrardan röntgen çekilmekle uğraştırdı, saat 1 de gittiğim hastanede 3 saat sıra bekledim ve sonucumu gösteremeden dönüyorum. Zaten sıra gelmiş olsada ilgileneceğini düşünmüyorum.

• Op. Dr. Eren Kıran Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Eskişehir ‘e yerleştikten sonra (2019) yorumlarla el,diz ve boyun sorunlarımda gittiğim Mehtap Hanım’ın emeğine sağlık…

• Uzm. Dr. Mehtap Türkmenoğlu Diğer  •

Dr.Burak Özkan Çanakkale Bigadan gelen Anne ve babamın katarakt ameliyatını yaptı.Kendisi çok değerli bir hekimdir, ikisini de detaylı anlatımlarıyla,şakacılığıyla rahatlatmış ,bütün sorularını cevaplamıştır.Daha sonraki kontrol süreçlerinde de hep anlayışlı davranmıştır.Ameliyatlarında da hiçbir problem yaşamadık.

• Op. Dr. Burak Özkan Diğer  •

Ö

Ben aldırmak için gitmiştim. Mutlu Bey, harika bir hekim. Detaylı olarak beni bilgilendirdi. 3 tane ben aldı, hiçbir acı hissetmedim, dikişlerim hemen iyileşti. Herkese tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. İbrahim Mutlu Saydam Diğer  •