Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı

Dermatoloji daha fazla

Erzincan 1 adres

1987 yılında Erzurum'da doğdum.2001-2005 yılları arasında Erzurum Merkez Anadolu Lisesi'nde okudum.
2005-2011 Yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni okudum.
2011-2017 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Dermatoloji ABD'da ihtisasımı tamamladım.
2017-2019 yılları arasında Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde mecburi hizmetimi tamamladım.
Çok sayıda kursa katılıp sertifika aldım.
Şu an kendi Kliniğimde hastalarıma hizmet vermekteyim.
Özel olarak Dermoskopi ve Kozmetoloji ile ilgileniyorum.

Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı Dermotoloji Muayenehanesi

Karaağaç Mahallesi Şehit Yüzbaşı Fatih Devravut Caddesi No:19 Erzincan, Erzincan Merkez, Erzincan 24000

• Sigortası olan hastalar

Dermatoloji Randevusu

Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı Dermotoloji Muayenehanesi

yüzümdeki sivilceler ve lekeler yüzünden kendisini ziyaret ettim ve bana güzel bi cilt bakım rutini oluşturuldu bir ay sonra kontrolüm var ve umarım cildimde büyük bir değişim olur

• Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı Dermotoloji Muayenehanesi Akne Skarı Tedavisi  •

• M

Saç için Prp ve Mezoterapiye gidiyorum 4. seansımda muhteşem sonuçlar alıyorum ,klinikte çalışan herkes çok pozitif iyi insanlar hepsine iyi dileklerimi sunuyorum

• Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı Dermotoloji Muayenehanesi Saç Tedavisi  •

• B

Cilt bakımı ve yuzümdeki komedonlar için gittim. Çok memnun kaldım. Gerek personelin güleryüzlü olması gerek sizi doğru bilğilendiemeleri her seyiyle çok ıyıdı.

• Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı Dermotoloji Muayenehanesi Cilt Bakımı  •

• B

Doktorumun güler yüzü ve ilgileri için memnun kaldım. Ayağımda bir yara oluşmuştu. Ayağımdaki yaranın fotoğrafı alındı. Bir kaç ilaç yazıp 1 ay sonra tekrar kontrole gelmem istendi fakat bu yaranın neden kaynaklandığını, nelerin sebep olabileceği hakkında bilgi verilmedi. Kafamdaki yoğun düşünceler neticesinde bende sormayı unuttum. Bu konuda bilgi verilseydi çok daha memnun olurdum. Yine de doktorumuz ve ekibinin ilgisinden çok memnun kaldığımı söylemeliyim. İnşaallah bundan sonra ki süreçte daha iyi olacağını düşünüyorum.
    Saygılarımla...

• Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı Dermotoloji Muayenehanesi Dermatoloji Randevusu  •

• B

Görüşmeye geldiğim andan itibaren güler yüzlü Dermatoluğumuz ve ekibi ile muhatap olmak başta moral olarak harika! Fraksiyonel Karbondioksit Lazer seansı aldım (2 kez) yüzümde gözle görülür ölçüde mucize gerçekleşti resmen. İyi ki varsınız, Erzincan çok şanslı. Size ve ekibinize başarılar diliyorum.

• Ö

Skar tedavisi icin 3 seans fraksiyonel lazer yaptirdim etklili bir sonuc aldim ve hocalarim ve çalışanların guler yuzunden memnun kaldim

• Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı Dermotoloji Muayenehanesi Fraksiyonel Karbondioksit Lazer  •

Melazma tedavim için beraber yola başladığımız Hatice hocam ile çok güzel sonuca ulaşmış durumdayım herkes gözü kapalı tercih edebilir emeklerinize sağlık

• B

Hatice hocama 2023 senesin de güzellik merkezlerinde yapılan yanlış işlemler nedeniyle yoğun sivilce, yüzün tamamında oluşmuş melazma ,hassaslasmis ve çok kızarık cilt nedeniyle başvurdum. Hocam görür görmez akne, Rozasea teşhis ile tedaviye başladı. Tedavi başlarken beni çok iyi bilgilendirdi. Melazma çok sabır gerektirir dedi. İlaçla ve lazer uygulamaları ile tedaviye başladık . Yüzüme fondeten sürmeden cikamazdim, fotoğraf çektirmekten kaçınırdım. Şimdi pırıl pırıl bir cildim var. Bence Hatice hocam sadece cildimi değil ruhumu da tedavi etti. Hatice hocam Erzincan da olmasa il dışına cikamazdim ve böyle mutsuz hayatıma devam ederdim. Kesinlikle çok memnun kaldım

• Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı Dermotoloji Muayenehanesi Lazerle Leke Tedavisi  •

Yüzümde asimetri şikayeti ile başvurdum. Dolgu ve botoks uygulamaları yaptırdım. Sonuçtan memnunum. Doktor Hanım gayet ilgili ve açıklayıcı bilgilendirme yapıyor.

8 seans süren saç mezoterapisi tedavisi sonunda hiç ummadığım kadar güzel sonuç aldım. Uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Tüm ekibin eline sağlık

• Uzm. Dr. Haticetül Kübra Sarı Dermotoloji Muayenehanesi PRP  •