Dr.Hayat Gökmengil, Medicana Konya Hastanesi'nde Kalp Ve Damar Cerrahisi branşında sağlık hizmeti vermektedir.
- Kalp çarpıntısı ,
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Z
z.....
08/01/2025 tarihinde iki bacağımdan Şehir Hastanesinde beni varis ameliyatı yaptı. İki bacağımda tedavi olmadı. Hiç memnun kalmadım. Bacaklarım daha da kötüleşti. Doktorumu değiştirdim 10 Haziranda tekrardan ameliyat oldum. aynı acıları tekrar yaşadım.
• Medicana Konya Hastanesi • Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu •
f....u
Hayat hanıma sklero terapi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Tüm süreç hakkında detaylı bilgilendirildim süreç boyunca çok ilgiliydi. Elinize sağlık çok memnun kaldım
• Konya Şehir Hastanesi • Diğer •
ha...z
Hayat hocama venöz yetmezlik rahatsızlığım için başvurdum. Çok ilgili bir doktor. Ameliyat sürecimde ve sonrasında gittiğim kontrollerde gerçekten çok memnun kaldım. Hastasına değer veren ve iyi takip eden bir doktor. Allah Razı Olsun.
• Konya Şehir Hastanesi • Diğer •
di...k
Hayat Hanım'ın tedavisinden ve gösterdiği ilgi den çok memnun kaldım. Tedavim devam ediyor, kendisine çok teşekkür ediyorum.
• Konya Meram Devlet Hastanesi • varis ağrısı •
hü...a
rahatsızlandıgımda en güzel şekilde ilgilendi her kontrole gittigide aynı ilgi devam etti tedavim devam ediyor saglıgım daha ıyı düzenli ilaçlarımı kullanıyorum tesekkurler
Hayat Gökmengil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayat Gökmengil, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Hayat Gökmengil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Hayat Gökmengil adresi nerede?Hayat Gökmengil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayat Gökmengil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayat Gökmengil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hayat Gökmengil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hayat Gökmengil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hayat Gökmengil hangi dilleri konuşuyor?Hayat Gökmengil ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hayat Gökmengil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayat Gökmengil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hayat Gökmengil hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hayat Gökmengil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hayat Gökmengil hangi sigortaları kabul ediyor?Hayat Gökmengil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları