- Ana Sayfa
- Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı
- Selçuklu
- Medicana Konya Hastanesi
Medicana Konya Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- İç hastalıkları uzmanı
- Kardiyolog
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Genel cerrah
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
- Ürolog
- Beyin ve sinir cerrahı
- Psikolog
- Kulak burun boğaz doktoru
- Nörolog
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Göz doktoru
- Ağız ve diş sağlığı
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Gastroenterolog
- Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite doktoru
- Psikiyatrist
- Nükleer tıp doktoru
- Onkolog
- Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt
- Fizik tedavi uzmanı
- Dermatolog
- Pedagog
- Göğüs cerrahı
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- Kalp ve damar cerrahı
Selçuklu 1 adres
Hakkımızda
Bugün 12 hastane ve 6000 üzerinde çalışanıyla sağlığın her alanında, sağlık hizmetini başta İstanbul ve Ankara olmak üzere, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa da sürdürmektedir.
Medicana sağlık Grubu Ülkemizde sağlık turizmi alanındaki çalışmalara öncülük etmiştir.
Sürdürülebilir sağlık hizmeti sunumu sağlamak amacıyla Dünya’nın belirli bölgelerinde hizmet ofisleri açmıştır.
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterKadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kardiyolog
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Genel cerrah
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Dubai Starr Sigorta
- Emaa Sigorta
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Eureko Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Quick Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- senCard
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Dubai Starr Sigorta
- Emaa Sigorta
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Eureko Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
ke...n
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Selin Hocama annemi götürdüm belinde daralma vardı çok ağrısı vardı bize robotik lazer ve nöral terapi önerdi tedavi sürecimizde yardımcı olmaya çalıştı öncelikle şunu söylemek isterim işini titizlikle yapan hanımefendi bizi ikna ediyor her konuda annemin ağrısı geçti bugüne kadar çok fizik tedaviye götürdüm annemi tek farkı yapay zeka robotik lazer en başta bu kadar faydasını olacağını düşünmemiştim Bundan sonra Selin hocamı herkese tavsiye ederim
k....d
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Tuğba hocamla ilk hamileliğimde kızımın son haftalarında tanıştım.Güler yüzüyle sakinliğiyle anlayışlı ve içtenliğiyle güzel bir normal doğum yaptık kendisiyle ikinci gebeliğimde tekrardan kendisiyle devam ettim aynı sabır ve profesyonelliğiyle oğlumu çok güzel bir suya doğum deneyimleyerek kucağıma aldım gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir doktor
ce....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ekim ayında şiddetli karın ağrısı ve ishalle Ömer hocama randevu aldım. Kendisi hemen tanıyı koyup vakit kaybetmeden tedaviye başladı. İlgisi alakası güler yüzü hiçbir zaman eksik değildi. Bütün işlemleri adım adım anlattı. Neyi neden yaptığını açıkladı kafamızda hiçbir soru işareti bırakmadı bundan sonra kendisi hangi hastanedeyse bizde ordayız..bir sağlıkçı olarak Kendisine ve bilgisine çok güveniyorum.
ş....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
3 gün evde sancı çektikten sonra, kendi doktorum hasta olduğu için, buradaki yorumlardan hareketle Tuğba hocayı seçtim. Kendisiyle 11 Haziranda, doğum yaptığım gün tanışmış olduk. Takipli hastası olmadığım halde gayet güleryüzlü ve bir abla gibi sıcakkanlıydı. Tuğba hoca ve 7. Kat ekibiyle üçüncü ve en kolay doğumumu yapmış oldum. Başta Tuğba hoca olmak üzere gerçekten harika bir ekip. Doğumunu güzel anılarla hatırlamak isteyen herkese tavsiye ederim.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Tuğba hocam ve ekibi ile çok güzel bir doğum süreci geçirdik evladımızı sezeryan sonrası normal bir doğumla kucağımıza aldık. Bu süreçte şefkatli ve sabırlı yaklaşımıyla bize desteklerini hiç eksik etmedi.
g.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ates ve gecmeyen oksuruk sikayetiyle hastaneye gittik. Doktorumuz çocuğumuzla çok ilgiliydi. Aklımızda hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde detaylı ve anlaşılır açıklamalar yaptı. Hem yaklaşımından hem de ilgisinden çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
me...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yorumları ınceleyerek anı karar ıle oglumuz ıcın sunnet randevusu aldık 7 yasındakı oglumuz sıkıntısız ve hocamızın guzel ılgılı samımı yaklasımı ıle güven ve rahatlıkla oğlumuzu emanet ettık hersey guzel ılerledı taburcu olduktan sonra gec saate kendı numarası ıle ıletısıme gecıp sorularımıza en guzel sekılde donus sagladı ıyıkı var
s....k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ömer hocaya anneminbir türlü gecmeyen mide bağırsak rahatsızlığı icin başvurduk.Yappilmasi gereken tetkikleri vesonuçları detayli ve tek tek anlatti.2 aylik tedaviyi verdi.Cok şükür annem bu tedaviyle cok rahatladı.Cok içten samimiydi.
İlgisi,alakasi,bilgisi,guleyuzu icin cok cok memnun olduk.
Allah razı olsun.Rabbim ilmini arttirsin.
ay...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktorum Hüsnü Bey ile ilk doğumumu gerçekleştirdim, şimdi de ikinci gebeliğimde yine kendisiyle devam ediyorum. Hem gebelik takibi hem de doğum sürecinde bilgisi, ilgisi ve sakin yaklaşımıyla bana her zaman güven verdi. Sorularımı sabırla yanıtlayan, her aşamada detaylı bilgilendiren bir doktor. Böyle önemli bir süreçte gönül rahatlığıyla emanet edilebilecek biri, kesinlikle tavsiye ederim.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bebeğim hafif esnek pes ekinovarus (çarpık ayak) ile dünyaya geldi. 2-3 doktora daha danışmıştım ama onlar hafif olmasına rağmen zor tedaviyi deneyeceklerdi. Hakan hocamın son derece profesyonel ve sakin yaklaşımıyla bebeğimin minik ayaklarını gereksiz kalıp tedaviler uygulanmadan iyileşti. Bebeğime yaklaşımı çok güzeldi. Eğer sizin de bebeğiniz pevli dünyaya gelirse güvenle bebeğinizin minnoş ayaklarını Hakan hocamıza teslim edebilirsiniz
Medicana Konya Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medicana Konya Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Psikiyatrist, Nükleer Tıp Doktoru, Onkolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Pedagog, Göğüs Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Medicana Konya Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medicana Konya Hastanesi, toplam 951 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Fototerapi, Yama (Patch) Testi, Dermokozmetik Uygulamalar, Ozon Terapi, Hemaferez, Tıraş Biyopsi.
Medicana Konya Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medicana Konya Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medicana Konya Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medicana Konya Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medicana Konya Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medicana Konya Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Medicana Konya Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 730 hasta/danışan, Medicana Konya Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medicana Konya Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Medicana Konya Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Medicana Konya Hastanesi nerede?Medicana Konya Hastanesi adresi Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya Selçuklu şeklindedir.
- Selçuklu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Psikolog klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Dermatolog klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Selçuklu Rahim ve Vajina Sarkması
- Selçuklu Doğum