Kapalı damarların ameliyatsız şekilde açılması. Girişimsel Kardiyoloji uzmanı
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
Karaelbistan Kasabası Elbistan, mersin özel yenişehir hastanesi, Kahramanmaraş
Görüşler
he...i
Bir yakınım önermişti kendisini. Sayesinde gereksiz işlerle uğraşmadan tedavimiz yapıldı.Çok muhteşem bir doktor.
he...i
Öncelikler Hayati Beye buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Adeta boğulur tarzda sürekli gittiğim acillerde Oksijen verip gönderiyorlardı ki hocam ile acilde karşılaşana kadar. bana yaptığı Eko ile kalp kapağımdaki hastalığın teşhisini koyarak daha önceden verilen gereksiz ilaçlarımı keserek tedavimi baştan aşağı düzenledi ve hastalığım hakkında net bilgiler verdi. artık daha rahat nefes alıp verebiliyorum. teşekkürler hocam
se...r
hastanede bize karşı olan nazik ve anlayışlı tavrından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.
Hayati Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayati Eren, Kardiyoloji. Size Hayati Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anjiyografi, Kalp Pili Takılması, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Şah Damarı (Karotis) Stentleme, Kalp Yetmezliği Tedavisi, Kalp Kapak Hastalıkları Takip ve Tedavisi, Periferik Anjiyografi, Ambulatuvar Tansiyon Holter 24 Saat.
Hayati Eren adresi nerede?Hayati Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 20. cadde Mersin
- Karaelbistan Kasabası Elbistan Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayati Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayati Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hayati Eren hangi dilleri konuşuyor?Hayati Eren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hayati Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayati Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hayati Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hayati Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hayati Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hayati Eren hangi sigortaları kabul ediyor?Hayati Eren tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.