İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum. Eğitim sürecimde farklı klinik ve hastanelerde staj yaparak saha deneyimi kazandım.
Mesleki gelişimi önemseyen bir terapist olarak, alanımla ilgili güncel eğitim ve yaklaşımları takip ederek kendimi sürekli geliştirmeye devam ediyorum. Danışanlarıma bilimsel temelli, bireyselleştirilmiş ve güven odaklı bir terapi süreci sunmayı hedefliyorum.
- Artikülasyon Bozukluğu
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Kayapınar, Kayapınar, Diyarbakır
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Helin Akdeniz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Helin Akdeniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Helin Akdeniz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Helin Akdeniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu.
Helin Akdeniz adresi nerede?Helin Akdeniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayapınar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Helin Akdeniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Helin Akdeniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Helin Akdeniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Helin Akdeniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Helin Akdeniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Helin Akdeniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Helin Akdeniz ile iletişime geçmenizi öneririz.