Mersin Toros Devlet Hastanesi
Yeni Mahallesi 5314. Sokak, Akdeniz 33050
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Bezmialem hastanesinde tedavimi oldum anksiyete bozukluğu sebebiyle kendisine gitmiştim ve cidden çok memnun kaldım tedavim yanıt verdi senelerce boşuna önyargılıymışım ilaçlara… asla derdi kazanç olan birisi değil mesleğini severek yaptığına çok kez emin oldum. Bende burada güzel bir yorum görüp gitmiştim iyiki de gitmişim kendisine. Tek yapmanız gereken şeffaf ve dürüstlükle doğru tanı için her şeyi psikiyatristinizle paylaşmak ben bunu yaptım.
• başka bir yer • Diğer •
tl...y
Harika bir doktor manic depresyon hastalığımın bitmesini sağladı çok teşekkür ediyorum kendisinden Allah razı olsun
• Mersin Toros Devlet Hastanesi • Diğer •
Hidayet Öner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hidayet Öner, Psikiyatri.
Hidayet Öner adresi nerede?Hidayet Öner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi 5314. Sokak Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hidayet Öner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hidayet Öner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hidayet Öner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hidayet Öner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hidayet Öner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hidayet Öner hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hidayet Öner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akdeniz civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar