Nispetiye Caddesi No:40 Levent, Beşiktaş 34340
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
1994 Yılında burun ameliyatımı gerçekleştirmişti. Ameliyattan önce %25 kapasite ile aldığım nefes ameliyattan sonra % 100'e çıktı. Bu ne güzel bir duyguymuş. . Kendisinden Allah razı olsun, sen çok yaşa hocam varol, Her aklıma geldiğinizde dua ediyorum size.
• Acıbadem Etiler Tıp Merkezi • Diğer •
nu...n
yıllar evvel tanımıştım kendisini, ve özel bir durum yaşamıştık ailece ,,kendisinden gördüğümüz ilgi ve desteğini hala unutmadım..teşekkürler hilmi bey
Hilmi Körbeyli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilmi Körbeyli, Kulak Burun Boğaz.
Hilmi Körbeyli adresi nerede?Hilmi Körbeyli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiye Caddesi No:40 Levent Beşiktaş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilmi Körbeyli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilmi Körbeyli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilmi Körbeyli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilmi Körbeyli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilmi Körbeyli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilmi Körbeyli hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hilmi Körbeyli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beşiktaş civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları