Merhabalar
Ben Ergoterapist Hülya Yaman. Birun Üniversitesi Ergoterapi bölümünden mezun olduktan sonra yurt dışında çalıştım . Şuan aktif olarak Türkiye'de çalışmaktayım . Aynı zamanda Ergoterapi yüksek lisansıma devam etmekteyim. Çalıştığım alanlar Duyu Bütünleme , El Rehabilitasyonu , Kognitif Rehabilitasyon ve Ergoterapinin tüm alt disiplinleridir. Aynı zamanda refleksoloji uzmanı olarak da hizmet vermekteyim.

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• M

m....

Oğluma 7 ay önce otizm spektrum bozukluğu teşhisi konulduktan sonra Hülya hocayla 5 aydır düzenli görüşmelerimiz oldu. Zamanla sosyal becerileri gelişti, dikkat dağınıklığı azaldı, yaşıtlarıyla daha rahat iletişim kurabilir hale geldi. Hülya hocanın çocuğumla kurduğu o güzel bağ sayesinde gerçekleşti bunlar. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Erg. Hülya Yaman

Ben de çok teşekkür ediyorum☺️

em...y

Oğlum 3 yaşına yaklaştı ve konuşmuyordu ve parmak ucu yürümesi vardı.internetten bakınca bazı otizm belirtilerini gördük olabilirmi acaba diye gittik ve Hülya hanım ile ergoterapi seanslarına başladık 3 ayda çok güzel yol katettik ve etmeye devam ediyoruz. Hülya Hanım ın ilgisi alakası bize verdiği bilgiler sayesinde oğlumuz ile iletişimimiz daha iyi oğlumuz da Hülya ablasını çok seviyor.. ilgisine çok teşekkür ederiz..

Erg. Hülya Yaman

Ben de sizleri seviyorum.Teşekkür ederim

• N

Çocuguma otizm tanısı aldıktan sonra Hülya Hocayla çalışmaya başladım . Çocuğumun çevreye olan ilgisi açıldı , duyusal problemleri çözüldü ve göz temas süresi arttı . Bizi hem seans içinde hem de ev ödevlendirmeleriyle uygulamalarını devam ettirdi. Çocuğunuzda nörolojık bir problem olduğunu düşünüyorsunuz mutlaka danışmalısınız.

Erg. Hülya Yaman

Daha çok şey başaracağız. Teşekkür ederim