Huriye Kahraman Damar 1976 yılında Kayseride doğmuştur. Orta ve lise öğrenimini Mersinde tamamlamıştır. Lise öğrenimi sonrası Mersin Anadolu Kız Meslek Lisesinin Metge projesi kapsamında çocuk gelişimine yönelik yaklaşık 1 yıl süren eğitimlere devam etmiş; Barbaros ilköğretim okulunda tam zamanlı olarak staj yapmıştır.
Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümü ile lisans eğitimini, Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sosyal Psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek Lisans Tezi için Empatik Beceri Ölçeği ve Empatik Beceri Eğitimi geliştirmiştir.
Lisans eğitimi sonrasında çalışmaya başladığı Özel eğitim alanında halen aktif şekilde çalışmaya devam etmektedir. Özel eğitim alanında hem aile danışmanlığı hem de bireysel hizmetler vermeye devam etmektedir. Yaklaşık olarak 12 yıldır Davranış Problemleri; Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu; Özgül öğrenme Güçlüğü; Otizm; Down, Williams, Angelman, Kedi Miyavlaması Sendromu gibi çeşitli sendromları ve özel durumları bulunan pek çok çocuk değerlendirmiş ve böyle çocukları olan ailelerle Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri yürütmüştür. Kahraman Psikolojik Danışmanlık Merkezinin Kurucusudur.
Hakkımda
- Sosyal Fobi
Çiftlikköy Mahallesi, Life Plus Sitesi B Blok Kat:1 No:3 , Yenişehir
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Huriye Kahraman Damar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Huriye Kahraman Damar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Huriye Kahraman Damar, Psikoloji.
Huriye Kahraman Damar adresi nerede?Huriye Kahraman Damar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlikköy Mahallesi, Life Plus Sitesi B Blok Kat:1 No:3 Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Huriye Kahraman Damar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Huriye Kahraman Damar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Huriye Kahraman Damar hangi dilleri konuşuyor?Huriye Kahraman Damar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Huriye Kahraman Damar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Huriye Kahraman Damar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Huriye Kahraman Damar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yenişehir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar