Uzm. Dr. Huriye Poyraz

Antalya 1 adres

Huriye Poyraz Muayenehanesi

Doğuyaka, Termesos Blv. No:32, Muratpaşa, Antalya

• Y

Uzun yıllardır seboreik dermatit ve cilt bariyeri hassasiyeti ile yaşıyorum.
    Bu konuda oldukça bilinçli bir bakım rutinim var ve uzun süredir kontrol altındaydı. 10 yılı aşkın süredir doktora danışmadım. Tıptaki ilerlemeleri düşünerek başka sebeple hastaneye gitmişken bu konuyu da tekrardan görüşmek istedim.
    Ancak bu doktora danıştığımda geçmişte kortizon ve antibiyotik tedavilerinden kötü sonuçlar aldığımı belirtmeme rağmen beni dinlemeden benzer ilaçları tekrar yazdı. Doktorun bir bildiği vardır diyerek tedaviye başladım.
    Kısa süre içinde cildimde dar bölgeye hapsettiğim hastalığım. yaygın bölgeye yayıldı. pullanma, yanma ve tahriş başladı. İşin kötüsü cilt bariyerim tekrardan çöktü .
    Doktordan anlayış ve iletişim beklerken terslenmek ve “beni dinlemiyorsun” gibi ifadeler duymak da ayrıca üzücüydü.
    Tıp her zaman ilerliyor olabilir, ancak hastayı dinlemek de tedavinin en önemli parçasıdır.

• Huriye Poyraz Muayenehanesi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• C

kızımın kırmızı kaşıntılı benekler şikayetiyle bir dermatolağa gitmiştik kendisi 1 ayda ancak geçeceğini söylemişti.Daha sonra eşimde de aynı şikayet nedeniyle Huriye Hanıma gittik kızım da eşim de 1 ay geçmez denilen şeyin kuş biti alerjisi olduğunu teşhis edip yaklaşık 3-4 günde etkili bir tedaviyle geçirdi sağ olsun.
    şuan ikisi de gayet iyi.doktor hanım her şeyin diploma olmadığını tecrübe olduğunu gösterdi.

• başka bir yer allerji  •

Dermatolog olmasına rağmen hastalığa 1 mt uzaktan bakıp teşhis koymaya çalışan, "hastalığım bu olabilir mi acaba" diyen hastaya; "ben de tam onu diyecektim!" şeklinde güven vermeyen teşhisler koyan, saat 9:00 randevusuna yarım saat geç gelip hastanın beklediğini görünce "hasta gelmiş de bekliyor" diyebilen ancak hastası 12:15 randevusuna 10 dk. geç kalınca "geç kaldınız ben yemeğe gidiyorum diyerek geçip gidebilen bir hekim. Antalya 'da gidilebilecek çok dermatolog var, tavsiye etmiyorum.
    Gülcan Soytürk

•  •