Semerciler Mah.Parlak Sok. No : 15, Adapazarı , Sakarya 54100
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
el...a
Kendisini 3 yıldan beri tanıyorum.Kardiyoloji ve psikolog aynı anda, buna derim ve doktoruma sonsuz teşekkürler ederim iyi ki var...
el...a
SAKARYADAKİ EN İYİ KARDİYOLOG AYNI ZAMANDA EN İYİ PSİKOLOG BEN ÖYLE DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM. DOKTORUMUN SAYESİNDE KENDİMİ DAHA İYİ HİSSETMEYE BAŞALDIM ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİMM DOKTORUMM SİZE...
br...i
Yaptıgınız işin hakkını verdıgınz için tesekkur eder,başarılarınızın devamını dilerim.SAyenızde şifa bulan yakınlarım ve dıger tum hastalar adına tesekkuru borc bılırm
Hüsamettin Atasever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüsamettin Atasever, Kardiyoloji.
Hüsamettin Atasever adresi nerede?Hüsamettin Atasever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Semerciler Mah.Parlak Sok. No : 15 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüsamettin Atasever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüsamettin Atasever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüsamettin Atasever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüsamettin Atasever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüsamettin Atasever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüsamettin Atasever hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hüsamettin Atasever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar