- Diş Çapraşıklığı
- Sigortası olan hastalar
Diş Hekimi Randevusu
Ortodonti Randevusu
Hüseyin Muhtar Ortodonti Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Hareketli Damaklık Tedavisi
Horlama Apareyi
Invisalign Tedavisi
Hüseyin Muhtar Ortodonti Kliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Koruyucu Diş Hekimliği
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Hüseyin Muhtar Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Hüseyin Muhtar Ortodonti Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
as...
Öncelikle doktorumuz Hüseyin bey iyiki yolumuz kesişti gayretle sabırla itina ile bizimle öyle güzel ilgilendi ki,kızımın diş tellerini taktık ve 1 yıl içerisinde inanılmaz bir tedavi ile harika bir sonuç aldık muayenehane pırıl pırıl çalışanlar güler yüzlü herkese tavsiye ediyorum
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Tedavi sürecinizin beklentiniz doğrultusunda tamamlanmış olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Sağlıklı ve güzel gülüşler dileriz.
Çocukluğumdan beri dişlerimde bir carpisiklik vardı. Tavsiye üzerine Hüseyin Hocama gittim. Ayrıntılı bir muayene ile dişlerimin duzeldikten sonraki halini gösterdi. O kadar büyük bir güven duygusu kapladı ki içimi hemen tedaviye başladık. Gelişime göre her randevuda tedavi yöntemi değişiyordu. 1 buçuk yıl sonra dün teller cikti., plak tedavisine başladık. Çocukluğumdan beri ilk defa korkusuzca gülüyorum.
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Tedavi sürecinizden memnun kalmanız bizleri son derece mutlu etti, bir ömür sağlıklı gülüşler dileriz.
di...a
Doktorum her zaman olduğu gibi yine detaylı açıklamalarda bulunup benim için en uygun tedavi yöntemlerini paylaştı. Güler yüzlü ekibi ve kendisiyle bu süreci sağlıklı ve çok rahat geçireceğimi düşünüyorum.
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz, sağlıklı gülüşler dileriz...
ya...s
Iki yillik ortodonti sürecim boyunca Hüseyin Bey'in gösterdiği ilgi, sabır ve özen takdir edilesiydi. Tedavi suresi boyunca her muayenede güven veren yaklaşımı ve güler yüzü sayesinde tedavi sürecim benim için çok rahat geçti. Istedigim sonucu da aldim. Doktorumun emeğine ve inceliğine gönülden minnettarım. Ayrica güler yüzlü ve samimi asistanlari da size o rahatligi veriyor. Güzel bir ekip ve harika bir kalite, sonucunda ise tam memnuniyet
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Tedavi sürecinde sizin de sabrınız ve uyumunuz olmasa bu kadar keyifli bir süreç olmazdı. Ekip olarak sizi tanımak ve bu güzel sonucu görmek bizim için de büyük mutluluk. Bir ömür sağlıkla gülümsemeniz dileğiyle...
se...m
20aylık tedavim bugün itibariyle bitti. Öncelikle Hüseyin bey’in uzmanlığı, ekip arkadaşların özeni, titizlikle çalışmaları konusunda hiç bir şüpheniz olmasın. İyiki sizleri seçmişim. Sabırlı olmanız, dişlerin tam istediğimiz konuma gelmeden bitirmemeniz, bu işi ne kadar iyi yaptığınızı gösteriyor. Kliniğin sterilizasyonu ayrı bir mükemmellik. Başarıların devamını diliyorum. Ortodonti tedavisi olmak isteyenlere tavsiye edeceğim bir numaralı klinik.
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
m....k
Kesinlikle tavsiye ediyorum, güler yüzlü ve işini en iyi şekilde yapan bir doktor.
Diş çekimi olmadan ve dişlerimin çok çapraz olmasına rağmen 16 ayda tedavi sürecim bitti.
Çok memnun kaldım
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Yeni gülüşünüzü görmek bizler için en büyük mutluluk. Bir ömür sağlıkla gülümsemeniz dileğiyle.
me...
Tel tedavim bugün bitti. Yaklaşık iki yıl sürdü ama aldığım sonuç harika! Sonuçtan çok memnunum. Muhteşem bir değişim oldu. İşini titizlikle yapan bir klinik. Herhangi bir sorunda anında cevap alabiliyorsunuz. İyi ki tercih etmişim.
• Hüseyin Muhtar Ortodonti Kliniği • Ortodontik Tedavi •
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Sizden böyle içten bir geri bildirim almak bizi çok mutlu etti. Yaklaşık iki yıllık bu yolculuk boyunca gösterdiğiniz sabır ve iş birliği için biz de size teşekkür ederiz. Sonuçtan memnun kalmanız ve kendinizdeki değişimi bu kadar güzel ifade etmeniz bizim için en büyük motivasyon. Bir ömür sağlıklı gülüşler dileriz…
se...ş
Yaklaşık 1 yıl süren diş teli tedavimde aldığım sonuç için Hüseyin Beye inanılmaz Minnettarım.Her ay düzenli kontrole gittim ve adım adım dişlerimi düzeltmeyi başardık.Ben her adımdan çok memnun kaldım yaptığı iş çok titizdi.El becerisi Yaklaşımı ve verdiği tavsiyeler Harikaydı.Ortamın hijyeni ekibinin ilgisi de gerçekten Çok çok iyiydi…Hüseyin beyin başarılarının devamını diliyorum bütün kalbimle.Böyle işini severek yapan Başarılı Doktorlarımızın Hep var olmasını Diliyorum
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Bu güzel ve içten yorumunuz bizi çok mutlu etti. Tedavi sürecinizde sizi memnun edebilmiş olmak, bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Her adımda gösterdiğiniz sabır ve güven için asıl biz size teşekkür ederiz.
Kliniğimizin hijyeninden ekibimizin ilgisine kadar tüm detayları fark edip takdir etmeniz bizi gururlandırdı. Böyle geri bildirimler, işimizi daha büyük bir tutkuyla yapmamıza vesile oluyor.
Sizi sağlıklı ve güzel bir gülümsemeyle uğurlayabilmiş olmak bizim için en kıymetli başarıdır. Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür eder, hayatınız boyunca hep sağlık ve mutlulukla gülümsemenizi dileriz.
Sevgi ve saygılarımızla,
Dr. Hüseyin Muhtar ve Ekibi
K
k....t
Ortodonti tedavim süresince hem profesyonel yaklaşımdan hem de güler yüzlü hizmetten son derece memnun kaldım. Tedavi süreci başından sonuna kadar detaylı bir şekilde açıklandı ve her aşamada bilgilendirildim. Doktorumun titizliği, sabrı ve alanındaki uzmanlığı sayesinde dişlerimdeki değişimi güvenle izledim. Artık hem daha sağlıklı bir ağız yapısına hem de özgüvenle gülümseyebileceğim bir görünüme sahibim. Ortodonti tedavisi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!
• Hüseyin Muhtar Ortodonti Kliniği • Ortodontik Tedavi •
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Özel Hüseyin Muhtar Ortodonti Kliniği olarak tedavi sürecinizden memnun kalmanız ve size sağlıklı, özgüvenli bir gülümseme kazandırabilmiş olmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı.
Nazik sözleriniz ve detaylı değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.
Tedavi süreciniz boyunca göstermiş olduğunuz iş birliği ve sabır da bu güzel sonucun oluşmasında önemli bir paya sahiptir.
Yeni gülümsemenizin hayatınıza sağlık ve mutluluk katmasını dileriz…
Saygılarımızla,
Özel Hüseyin Muhtar Ortodonti Kliniği
C
ce...
ortodontik tedavimm hâlâ devam ediyor, şu ana kadar olan süreçten memnunum. Her randevum da sonraki süreci de detaylı bilgilendiriyor, soruları yanıtlıyor. ağrı sızı hiç yaşamıyorum gayet güzel geciyor, çok korkuyordum ama düşündüğümüz gibi değil doktor seçiminin etkisi burda çok buyuk.yaşıma göre hızlı ilerliyor bu da doktorumun işinde profesyonel olduğunu gösteriyor. doktora ortodonti tedavi sürecinde yardımcı olan ortodonti asistanı da güler yüzlü ve çok cana yakın ilgili. temiz,sessiz ve düzenli bir klinik.
Uzm. Dt. Hüseyin Muhtar
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz…
Hüseyin Muhtar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Muhtar, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Hüseyin Muhtar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Randevu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Diş Teli Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Erken Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi.
Hüseyin Muhtar adresi nerede?Hüseyin Muhtar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mah. İbrahimli Cad. No:9 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Muhtar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Muhtar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Muhtar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Muhtar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hüseyin Muhtar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Muhtar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Muhtar hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, Hüseyin Muhtar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Muhtar hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Muhtar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hüseyin Muhtar ile iletişime geçmenizi öneririz.