Uzm. Kl. Psk. İ. Eylül Gündüz

Psikoloji daha fazla

Mersin 1 adres

2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden ‘Examination the Relation Between Mental Health Literacy and Most Prevalent Psychopathologies in Turkish Adults and University Students’ başlıklı tezim ve yüksek onur derecesi ile mezun oldum.

Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimimi ise ‘Öz-saygının Moral Duygular ve Depresyon ile İlişkisinde Öz-şefkatin Düzenleyici Etkisi’ başlıklı tezim ile tamamladım.

Marmara Üniversitesi’nde başlamış olduğum Aile Danışmanlığı Eğitimi'ni 2015 yılında tamamladım.

Fransız Lape Hastanesi ile Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde stajyer psikolog olarak çalışmamın yanı sıra gönüllü olarak da çeşitli projelerde görev aldım.

2016 yılında Lisansüstü Burslu Öğrenci olarak çalıştığım Yeditepe Üniversitesi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden ayrılarak Mersin'nde özel bir okulda çalışmaya başladım.

2014 yılından bu yana yetişkin bireyler ile eğitimini aldığım psikodinamik ekol çerçevesinde çalışmalarımı yürütmekteyim.

34. Cadde, Loca Burhan 6/21, Yenişehir, Mersin 33150

Psk. Eylül Gündüz

Eylül hanım ile yaşadığım zorlu bir süreç sonrası girdiğim depresyon için çalışmaya başlamıştım. Çalıştığımız süre boyunca sorduğu sorularla sorgulttığı noktalar, bu konuya neden geldik diye düşünürken bağlanan yerler gerçekten hayata bakışıma çok şey kattı. Profesyonel biriyle bu süreci geçirmek gerçekten çok fark yaratıyormuş.

• Online Danışmanlık Diğer  •

Eylül Hanımla terapiye başlayalı 9,5 ay oldu. Seanslarımız bugüne kadar benim için duygusal açıdan inişli çıkışlı olmakla birlikte Eylül Hanımın yaklaşımı ve çalışma şekli kendi hayatıma dönüp baktığımda yol kat ettiğimi hissettiriyor.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Kendimi kaygılı ve belirsiz durumlara karşı güvensiz hissettiğim bir dönemimde, arkadaşımın tavsiyesiyle başladım. Seanslardaki yaklaşımıyla sizi anladığını hissediyorsunuz, bu da gerçekten çok rahatlatıyor ve kendinizi daha açık ifade edebilmenizi sağlıyor.
    Bana kaygı yaratan düşüncelerimin arka planını fark edip anlamlandırmamda ve böyle anlarda hayatıma iyi gelen küçük pratikler edinmemde gerçekten çok destek oldu. Eylül Hanım sayesinde zorlayıcı anlarda artık kaygılarımı yönetebiliyorum, bunu kendimde gördükçe de çok daha güçlü hissediyorum.
    Destek arayan herkese kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Psk. Eylül Gündüz Psikoloji Randevusu  •