Hastane Cad., Keşan
Sultangazi Özel Safir Tip Merkezi Bu merkezinde üst göz kapağı ameliyatı ve şakak bölgesine germe işlemi yaptırdım ve hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım. Operasyon öncesinde vaat edilenlerle sonrasında yaşadıklarım arasında büyük uçurum oluştu. Dikişlerim açıldı ve acile gitmek zorunda kaldım. Saçlı deride kalıcı izler ve ciddi saç kaybı oluştu, bazı bölgelerde artık saç çıkmayacağı söylendi. Göz kapaklarımda belirgin şekil bozukluğu meydana geldi; bir gözümü tam kapatamıyorum ve görmem bulanıklaştı. “Eriyen dikiş” denmesine rağmen bunun doğru olmadığı izlenimini edindim. Sorunlarımı defalarca bildirmeme rağmen ilgi ve sorumluluk görmedim. Ücrt iadesi talebim reddedildi. Şu an hem sağlık hem psikolojik açıdan ciddi zarar gördüm.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Diğer işlemleri bilmem fakat göz kapağı estetiği yapmak isteyen olursa kesinlikle tavsiye etmem. Üç defa ameliyat etmesine rağmen hala göz kapağımda fazlalıklar duruyor ve bir gözümde badem göz etkisi var diğeri normal, iki gözüm birbirinden farklı duruyor şuan. Çok kötü bir tecrübe oldu benim için psikolojim bozuldu aylardır dikiş izleri duruyor eriyen ip dediler aylarca erimedi. Ve düzeltmek için gidildiğinde tekrar muayene ucre alıyorlar. Tekrar gidip başka yerde düzeltmek zorundayım. Şehir dışından gittim iki defa, çok üzülerek belirtiyorum kötü bir tecrübe oldu benim için.
Y
yy...l
Tüm dualarımız sizinle. Allah sizden razı olsun. Hem amelyatta hem de amelyat sonrasında yoğun olmasına rağmen size her zaman vakit ayırır. Hürmetler hocam, saygılar.
C
ca...r
Size minnettar olan binlercesi var. Allah sizi varetsin...
Z
ze...y
Merhaba, Bi arkadaşımın dedesinin gözlerinde görme kaybı vardı, ibrahim bey amelyat etti ve 2 gözü de tamamen iyileşti ve şimdi hiçbir sıkıntısı yok şimdi aynı durum benim halamda da var yine ona amelyat yaptıracağız. Bu zamanda böyle değerli ve yetenekli doktorların olması ne kadar güzel.Teşekkür ederim
do...t
En başta çok iyi bir insan. Çok iyi bir doktor ve hastaları için her zaman en iyisini isteyen bir hekim. Türkiye için örnek doktorlarımızdan. Başarılarının çok uzun yıllar sürmesi ve her zaman gülen yüzünün gülmesi dileğimle. Saygılarımla
İbrahim Artemel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Artemel, Göz Hastalıkları.
İbrahim Artemel adresi nerede?İbrahim Artemel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Artemel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Artemel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Artemel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Artemel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Artemel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Artemel hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İbrahim Artemel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.