Denizli Çal’da doğdu. Gülhane Askeri Tıp Fakültesinden 1991’de mezun oldu. Askişehir Hava İkmal Merkezi’nde mecburi hizmetini tamamladı. 1994-1997 yılları arasında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde uzmanlığını tamamladı. 1997-2005 yılları arasında Balıkesir Askeri Hastanesi’nde ve Özel Muayenede görev yaptı. 2005-2009 yılları arasında Malatya Askeri Hastanesi ve Malatya Göz Muayenesi’nde görev yaptı. 10 Yıldır Denizli’de özel hastanelerde görev yapmaktadır. Halen Özel Egekent Hastanesi’nde çalışmaktadır.
Hakkımda
Göz Hastalıkları Randevusu
Sırakapılar, 495. Sk. No:27, Denizli
Denizli Özel Egekent Hastanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
me...5
Göz Hastalığı ve gözlük değiştirme mekanizması için buluştuk Teşekkür ediyorum İbrahim Hocama Güler Yüzlü ve Saygın Dürüst bir kişiliği var çok Teşekkür ediyorum
• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
mu...a
on numara doktor...tanıdığım göz doktorlarından en iyisi güler yüzlü bir doktor kaç tane hasta getirdiysem hepsi ile aynı samimiyetiyle güler yüzle ilgilendi çok teşekkür ederim
İbrahim Çıplak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Çıplak, Göz Hastalıkları. Size İbrahim Çıplak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
İbrahim Çıplak adresi nerede?İbrahim Çıplak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar, 495. Sk. No:27 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Çıplak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Çıplak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Çıplak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Çıplak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Çıplak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Çıplak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İbrahim Çıplak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar