Dil ve Konuşma Terapisti İbrahim DEDE, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi' nde lisans eğitimini tamamlamıştır.
➡Üniversite eğitimi boyunca özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, çeşitli kliniklerde, şehir hastaneleri ve devlet hastanelerinde stajlarını başarıyla tamamlamıştır.
➡Dönemde ulusal ve uluslararası birçok eğitim ve konferansa katılmıştır.
➡Şu an aktif olarak Mardin'de çalışmakta olup Mardin ve çevresinde yüz yüze danışmanlık hizmeti vermektedir. Diğer şehir ve ülkelere ise online terapi olarak danışmanlık sağlamaktadır.
➡Dil ve konuşma bozukluğu hususunda yardım almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.
➡Tüm yaş gruplarındaki dil ve konuşma bozukluklarına değerlendirme ve terapi veriyorum. Daha yetkin olduğum alanlar kekemelik ve gecikmiş konuşmadır.

Dkt. İbrahim Dede

Yenikent Mahallesi, 989.Sokak, Dış Kapı No:4/1, İç Kapı No: 3, Kızıltepe, Mardin 47400

• Sigortası olan hastalar

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

• R

Oğlumun konuşmasında gecikme vardı, bu sebepten dolayı başvurduk. 3 seanstır gidiyoruz, sürecimiz devam ediyor. Seanslardan verim almaya başladık. Birkaç kelime çıkartmaya başladı. İbrahim Bey çocuklarla çok ilgili. Eğitimi iyi veriyor, memnunuz kendisinden.

• H

2 aydır gidiyoruz. Oğlumun artikülasyon bozukluğu vardı. Seanslar verimli geçiyor. İbrahim Bey çok sabırlı, sevecen bir uzman. Teknik olarak da iyi bir insan. Sürecimizi iyi geçiriyoruz.

•  •

İbrahim beye iletişim eksikliği için başvurduk. Oğlum bazı harf ve sesleri çıkaramıyordu çok şükür Sürecimiz başarı ile sonuçlandı. İbrahim hoca ayrıntılı bilgiler ve destek sağladı. Çevremizdeki herkese öneriyoruz hocamızı Ve Hem sosyal iletişim hem dil hem eğitim olarak memnunuz
    Çocuklara olan yaklaşım ve tekniklerle tanışmanızı öneririm.
    Minnettarız İbrahim Bey!

Dkt. İbrahim Dede

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.

• D

Randevu çok verimli ve akıcı bir şekilde gerçekleşti. İbrahim hoca çok ilgiliydi. 3-4 seans sayesinde kızım R harfini daha rahat telaffuz etmeye başladı.

• Online Danışmanlık  •

Dkt. İbrahim Dede

Görüşleriniz benim için çok değerli, teşekkür ederim.

• Z

Oğlumun gecikmiş konusması vardi bunun için ibrahim beye başvurduk, ilk seansta gözle görülür gelişmeler oldu, ibrahim hoca ayrıntı bilgi vererek destek sağladı oğlum suan cok iyi durumda onun sayesinde ondan çok memnun kaldık

Dkt. İbrahim Dede

Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

• Z

İbrahim Bey'i sosyal medyada gördük. Kızım için gittik. Kızım iki yaşındaydı, ikili cümleler kuramıyordu. İkili cümleleri İbrahim Hoca sayesinde söylemeye başladı. Biz çok memnun kaldık.

Dkt. İbrahim Dede

Teşekkür ederim, görüşleriniz benim için çok değerli.

• B

İbrahim Hoca'dan çok memnunuz. Oğlum için kekemelik nedeniyle başvurmuştuk. Bu süreçte bizimle çok ilgilendi ve yardımcı oldu. Onun sayesinde oğlumun kendine daha çok güveni var ve konuşması/okuması düzene giriyor. Herkese tavsiye ederim, çok ilgili ve çok alakalı bir hocamızdır.

Dkt. İbrahim Dede

Çok teşekkürler, görüşleriniz bizim için çok değerli.