0850 333 0388 Ücret öğren

Ben uzman doktor İbrahim Zeyrek. Çocuk ve ergen psikiyatristi ve psikoterapistiyim. İlgilendiğim başlıca alanlar arasında: konuşma gecikmesi ve otizm yer alıyor. Ayrıca dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu ile öğrenme güçlüğü gibi konularda uzmanlaşmış durumdayım. Kaygı bozuklukları, depresyon ve obsesif kompulsif bozukluk alanlarında da destek sağlıyorum. kullandığım yöntemler arasında bilişsel davranışçı terapi ve kabul ve kararlılık terapisi bulunmaktadır. Ayrıca ebeveynlere triple p olumlu annebabalık programı ile destek sunmaktayım. Her türlü psikolojik zorlukta destek için yanınızdayım. sağlıklı günler dilerim.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk

Online danışmanlık

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Winstown AVM, Mezopotamya, Karşısı Pozitive Plaza B Blok 3. Kat No: 13, 21000 Kayapınar/Diyarbakır, Diyarbakır

İbrehim Zeyrek Klinik

İbrahim Zeyrek
Uzm. Dr. İbrahim Zeyrek

Winstown AVM, Mezopotamya, Karşısı Pozitive Plaza B Blok 3. Kat No: 13, 21000 Kayapınar/Diyarbakır, Kayapınar, Diyarbakır 21070

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit

• SGK
  • Diğer (İade)
  • SGK Anlaşması Yoktur

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • D

d....k

Kızımda dikkat eksikliği bozukluğu olduğundan şüpheleniyordum ama belirgin bir hiperaktivite olmadığı için başvurduğumuz başka bir doktor pek ilgilenmedi. İbrahim hocaya öneri üzerine gittik. Alanına hakimiyetini ilk muayeneden anlayabilirsiniz. Tanı için emin olmak adına gerekli testlere yönlendirdi. Tedavi sürecini ayrıntılı anlattı. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Tereddüt etmeden gidebilirsiniz

• Uzm. Dr. İbrahim Zeyrek Çocuk Psikiyatrisi Randevusu  •

Tespitleri, tavsiyeleri çok yerinde. Yaklaşık 1 saat boyunca bizi sabırla dinledi. Görüşmeden memnun ayrıldık. Başladığı tedavi sayesinde çocuğumuzda dikkat dağınıklığı konusunda büyük iyileşme oldu.

m....)

Hocamızdan çok memnun kaldık. İlgili, alakalı, çocuğa yaklaşımı çok güzel, nasıl davranması gerektiğini iyi biliyor. Kızımın kaygıları vardı, kendimiz tercih ederek başvurduk. Yaklaşık 1 yıl gittik, sürecimiz bitti. Sonuçlarını aldık. Her aradığımda ulaşabiliyoruz. Mesaj atsak da dönüş alabiliyoruz. İl dışından geldiğimiz için online üzerinden de görüşebiliyorduk.

a....)

Kızımın kavgacı yapısı ve ders çalışmama ve ödev yapmama sorunu vardı, biz de destek almak istedik. Bu konuda aşırı inatçı davranıyordu. Sürecimiz şu an daha iyi geçiyor. Kızım üniversite sınavına hazırlanıyor. İlaç terapi şeklinde ilerliyoruz. İbrahim Bey iyi bir doktor ve dinleyici. Hem kızımı hem beni dinliyor, dertlerimizi anlatabiliyoruz. Karşılığında olumlu dönüşler alıyoruz. Bu sebepten dolayı memnunuz. 2 yıldır devam ediyoruz.

• I

i...

Doktor bir arkadaşım bana alanında uzman olduğu için İbrahim Hoca’yı tavsiye etti. Depresyon tanısı aldım. İlaç tedavisi ve EMDR uyguladı. Çok faydasını gördüm. Çok hızlı bir toparlanma süreci yaşadım. Sonrasında da çevreme tavsiye ettim.

• Y

yu...n

Hem tıbbi hem insani muamelesi çok iyi olan bir hocamız, kendisine danıştığım hastalarda güzel neticeler aldık. Sizinde çocuğunuzda yada akrabalarınızın çocuklarında otizm olsun dehb olsun yada herhangi psikiyatrik bir hastalıktan şüpheleniyorsanız mutlaka İbrahim Zeyrek hocamıza muayene olun.

• başka bir yer Diğer  •

• G

g....u

Oğlumuzun dikkat dağınıklığı, hareketliliği ve okulda yaşadığı sorunlar nedeniyle İbrahim hocaya başvurduk. Açıkçası ilk başta çok kaygılıydık. İlk görüşmeden itibaren hem bizi sabırla dinledi hem de çocuğumuzla çok güzel bir iletişim kurdu. DEHB'yi bize anlaşılır bir şekilde anlattı, sadece ilaç değil; evde ve okulda neler yapabileceğimiz konusunda da yol gösterdi. Tedavi sürecinde öğretmenleriyle iletişimimiz güçlendi, derslere odaklanması ve özgüveni gözle görülür şekilde arttı. Her kontrolde sorularımızı tek tek cevapladı ve kendimizi yalnız hissettirmedi. İlgisi, güler yüzü ve bilgi birikimi için kendisinden çok memnun kaldık. DEHB konusunda destek arayan tüm ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Uzm. Dr. İbrahim Zeyrek Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite  •

• H

h....n

Çocuğumda kaygı bozukluğu vardı. Bilişsel davranışçı terapi yapan çocuk psikiyatristi arayışındaydık. Araştırmalar sonrası ibrahim hocayı bulduk. Çok şükür yapılan terapi sonrası kızımda birkaç seans sonrası büyük ilerleme oldu. İyi ki Allah karşımıza onu çıkardı. Hem terapi konusunda hem de kızımın takibinde çok memnun kaldık. Gerektiği zaman kendisine telefon ile ulaşabiliyorsunuz. Her zaman nezaketle ve sabırla bizi dinledi.

• İbrehim Zeyrek Klinik Diğer  •

• I

i...

Çocuğuma yanlış teşhis konuldu, otizm atipik denildi. Ben bunu kabul etmiyordum çünkü çocuğum çok farklı bir şeydi; bunu hissediyordum ve internetten baktım. Diyarbakır'ın en iyi çocuk psikiyatristini bulmak için saatlerimi harcadım. Karşıma İbrahim Zeyrek çıktı. Hiç düşünmeden gece yarısı randevu alıp sabah erkenden gittim. Hayatımın dönüm noktasıydı çünkü çocuğum Asperger’di. Bunu duyduğum an biraz rahatlamıştım. Dr. İbrahim Zeyrek resmen yolumuzu aydınlattı. Tavsiyeleriyle, ilgisiyle, bilgisiyle harikulade bir doktor. Tüm ailelere tavsiyem, çocukları için İbrahim Bey’e bir şans vermeleri gerekiyor.

• Ö

ö.....

Hastamıza sıcak ve ilgili yaklaşımı, endişelerimiz anlayışla karşılaması bizi mutlu etti. Herkese tavsiye ederim.