İç Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak Batıkent Bulvarı No:15, Yenimahalle • Harita
Medical Park Ankara Batıkent Hastanesi
İntermed Nişantaşı Polikliniği
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği · Daha fazlaTeşvikiye Cad.Bayer Apt. No:63 Kat:1, Şişli • Harita
İntermed Nişantaşı Polikliniği
Özel Biyofiz Fizik Tedavi Ve Romatizmal Hastalıklar Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Ortopedi ve travmatoloji, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKaraman Mahallesi Kültür Caddesi Biçen Sokak No:10, Nilüfer • Harita
Özel Biyofiz Fizik Tedavi Ve Romatizmal Hastalıklar Tıp Merkezi
Eski Istanbul Yolu Umuttepe, İzmit • Harita
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Özel Etik Life Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaSaadetdere Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 4. Sokak No:1, Esenyurt • Harita
Özel Etik Life Tıp Merkezi
Özel Niğde Hayat Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaSelçuk Mah. Alpat Sok. No:1 Niğde Girişi, Niğde • Harita
Özel Niğde Hayat Hastanesi
Özel Radon Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaVarlık Mahallesi 100. Yıl Bulvarı 172. Sok No:11 / 1-2-3, Antalya • Harita
Özel Radon Tıp Merkezi
İçel Özel Doğuş Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaKiremithane Mahallesi Dr.Cemalettin Tanrıöver Sokak No:21, Mersin • Harita
İçel Özel Doğuş Hastanesi
Ankara Özel Bağlum Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaKafkas Mahallesi, Bağlum Bulvarı, No:118 Keçiören, Ankara • Harita
Ankara Özel Bağlum Tıp Merkezi
Sun-Med Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Diş hekimi · Daha fazlaMengü Sokak Tekiner Apt. No:20 S. Cedid Atatürk Cad., İstanbul • Harita
Sun-Med Tıp Merkezi
Çevre Yolu No:330, Ağrı • Harita