Lisans ve yüksek lisans eğitimimi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde tamamlayarak Klinik Psikoloji alanında uzmanlığımı aldım. Yüksek lisans sürecimde 'Kadınlarda Somatik Duygusal Çatışma, Algılanan Stres ile Bedensel Farkındalık Düzeyleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi' üzerine hazırladığım tez çalışmamla, klinik odağımı zihin-beden bütünlüğü ve somatik süreçler üzerine yapılandırdım. Akademik ve mesleki gelişimim boyunca Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu Üniversite Temsilciliği, Üniversite Psikoloji Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği Öğrenci Komitesi gibi görevlerde bulunarak mesleki organizasyon ve temsil süreçlerinde aktif rol aldım. Klinik tecrübemi; Özel Tıfıl Anaokulu ve Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Psikiyatri & Psikoloji polikliniğinde vaka takibi, tanısal değerlendirme ve klinik gözlem süreçleriyle zenginleştirerek farklı yaş gruplarının psikopatolojik süreçlerini deneyimledim. Akademik altyapımı Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi bünyesinde Research Assistant olarak yürüttüğüm bilimsel araştırmalar ve raporlama çalışmalarıyla güçlendirdim. Ayrıca bilginin toplumsallaşmasına verdiğim değerle, 2024 yılından bu yana Akhisar Gözde Haber Ajansı’nda köşe yazarlığı yapmaktayım. Profesyonel gelişimimi; farklı psikoterapi ekollerinde derinleşen kapsamlı eğitim ve süpervizyon süreçleriyle yapılandırdım. Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımı başta olmak üzere aldığım eğitimlerinin yanı sıra, Psikanalitik Süpervizyon ve yoğunlaştırılmış psikanaliz çalışmalarıyla mesleki donanımımı destekledim. Feminist psikoloji, toplumsal cinsiyet gibi alanlardaki uzmanlıklarımla klinik desteğimi multidisipliner bir zemine oturtmaktayım. Terapi süreçlerimde, danışanlarımın bireysel ihtiyaçlarına yönelik, bilimsel temelli ve bütüncül bir yaklaşım sunmayı amaçlıyorum.
Manisa/Merkez, Manisa
Manisa/Merkez, Manisa
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Kl. Psk. İdil Çıtak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İdil Çıtak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İdil Çıtak, Psikoloji. Size İdil Çıtak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları.
İdil Çıtak adresi nerede?İdil Çıtak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manisa/Merkez Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İdil Çıtak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İdil Çıtak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İdil Çıtak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İdil Çıtak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İdil Çıtak hangi dilleri konuşuyor?İdil Çıtak ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İdil Çıtak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İdil Çıtak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İdil Çıtak hangi sigortaları kabul ediyor?İdil Çıtak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.