- Bel fıtığı
Kafa Tası Kırığı Ameliyatı
Kraniotomi
Lezyonektomi
Eski İstanbul Yolu Umuttepe Yerleşkesi 10 Km, Kocaeli
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Vasküler Cerrahi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Trigeminal Nevralji Ameliyatı
a....
İstanbul da tesdüfen aldığım fipofiz bezi makro adenom tanısı sonrası tüm arştırmalar sayın ihsan anık hocam çıktı 03.12.2025 tarihinde beni ameliyat a alan ve harika bir operasyon geçirmeme vesile olan sayın ihsan hocam doktor arkadşalrına minet duyarım Allah yolunuzu herdaim açık etsin. Bu hastalık başına gelen arkadaşlar gönül rahatlığıyla kendinizi ihsan hoca ve ekibine teslim edebilrsiniz.
Asistan lar hemşire ler artık bu hastalık hakkında bu ekipte her şeye hakim.• Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
h ...ş
Hipofiz tümör tanısı konulmuştu uzun araştırmalar sonucu ihsan hoca ve ekibini buldum. Ameliyatım sorunsuz güzel bir şekilde geçti ve ameliyat sonrası süreçde aynı şekilde güzel geçti. İhsan bey ve ekibine minnettarım
gi...z
Annem Arnold–Chiari Malformasyonu nedeniyle takip ediliyordu. Muayene ve tedavi süreci boyunca bize sürecin aşamaları açık ve anlaşılır şekilde anlatıldı. Kontroller düzenli şekilde planlandı ve ameliyat sonrası iyileşme sürecinde gerekli bilgilendirmeler sağlandı. Annemin mevcut durumu önceye göre belirgin şekilde stabil hale geldi. Süreç boyunca iletişim ve açıklayıcı yaklaşım bizim açımızdan olumlu bir deneyim oluşturdu.
• Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı • Chiari Malformasyonu (Beyincik Sarkması) Dekompresyon •
hü...n
Merhaba, uzun zamandır hipofiz adenom nedeni ile Prolaktin hormonum hep yüksek seyrediyordu. İhsan hoca ve ekibi sayesinde çok korktuğum hipofiz adenom ameliyatımı güvenle atlattım. İki günde ayağa kalktım. Değerlerim normal seviyelerine döndü. Hem cerrahi başarısı hem de hastaya yaklaşımlarındaki özen sebebi ile herkese tavsiye ederim.
• Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı • Hipofiz Tümörü Ameliyatı •
R
re....
Çok iyi bir insan ve mükemmel bi doktor.Arastirma sonucu ve yorumlar üzerine eşimin hipofiz tümörü için gittik.Gayet açıklayıcı ve güzel bir dille yapılacak işlemi anlattı bize güven verdi.Bilecikten geldiğimizi söylediğimiz de isterseniz hemen yatış yapalım iki gün sonra ameliyatı yaparız dedi kabul ettik.Ameliyatımız gayet güzel ve başarılı geçti.Amekiyat sonrası da çok ilgilendiler ve bizi bırakmadılar.Hocaya ekibine ve tüm personele çok minnettarız.iyiki böyle hocalar ve doktorlar var Allah yoklugunuzu gostermesin
• Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı • Beyin Tümörü Ameliyatları •
Ö
öy...a
Hipofiz tümörü tanısı alıp uzun araştırmalar sonucu İhsan hocayı ve ekibini buldum. Yurtdışında yaşıyorum bu süreci oradan yönetmek benim için oldukça zordu. Ama hastane doktorları benim için bu süreci oldukça kolaylaştırdı. Ameliyatım sorunsuz geçti, ameliyat sonrası sürecimde aynı şekilde. Çok güler yüzlü, çok tatlı dilli bir ekip. Süreç bana açıkça belirtildi. Ameliyat öncesi görüşmede gerekli tüm detaylar açıkça bildirildi. İhsan Bey ve emeği geçen tüm ekibe (özellikle asistanlara) kalpten minnetimi sunuyorum.
be...z
Merhabalar;Bana 17/05/2025 tarihinde Kavernom Teşhisi kondu. Kocaeli üniversitesinde Prof. Dr İhsan ANIK hocamla tanıştım. 03/11/2025 tarihinde ameliyat oldum. Ameliyat öncesi ve sonrasında yaşadığımız zorluklar karşısında, bize sadece bir hekim olarak değil, aynı zamanda güven veren bir rehber olarak yaklaştınız. Sizin bilimsel titizliğiniz ve moral verici sözleriniz sayesinde, belirsizliklerin azaldığı ve umudumuzun yeşerdiği bir yolculuk deneyimledik. Bu zorlu dönemde bize gösterdiğiniz insanüstü çaba, sabır ve özveri, sağlığımıza yeniden kavuşmamızdaki en büyük destek olmuştur. Bu nedenle size ve ekibinize olan minnetimiz kelimelerle ifade edilemez. Sonsuz şükranlarımı en içten dileklerimle sunarım.
a....s
Giresun’da teşhis konulan hipofiz makroadenomum vardı. Doktorumuz ihsan hocaya yönlerdi ameliyatımı çok güzel yaptı ve titizlikle ilgilendi ellerine sağlık hocamın gerçekten işinde çok iyi
• Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı • Diğer •
K
ke...
Hipofiz adenomu ameliyatımı yapan kıymetli hocam sayın ihsan Anık ve ekibine minnettarım Allah razı olsun hafta sonu bayram demeden hergün beni kontrole gelen ve her şeyi titizlikle yapan hocam ve ekibinden Allah razı olsun .. iyi ki sizleri tanıdık Allah iyilerle karşılaştırsın deriz ya biz şanslıyız sizinle karşılaşmak çok güzeldi
• Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı • Beyin Tümörlerinin Mikrocerrahi İle Tedavisi •
eb...n
Çanakkalede teşhis edilen hipofiz büyümesi sonucu doktorumuzun yönlendirmesi ile İhsan Hocaya ulaştık. Sürecin başından sonuna kadar tüm detaylar konusunda bilgilendirme yapıldı ve ameliyatımız 24 ekim tarihinde gerçekleşti. 7 günün sonunda taburcu olduk. İhsan hocama ve hocalarımıza, asistan doktorlarımıza, hemşiresinden, temizlik personeline tüm ekibe sevgiler. Çok ilgilendiler her detay hakkında bilgilendirme yaptılar ve mutluluk ve sağlıkla ayrılmamıza vesile oldular. İhtiyacı olan herkesin karşısına çıkıp şifa olmaları dileği ile..
İhsan Anık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İhsan Anık, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size İhsan Anık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diskektomi, Omurga Cerrahisi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Nöroonkolojik Cerrahi, Kraniotomi, Beyin Anevrizması Onarımı, Ventriküloperitoneal Şant Uygulama, Endoskopik Cerrahi, Mikrocerrahi.
İhsan Anık adresi nerede?İhsan Anık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe Yerleşkesi 10 Km Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İhsan Anık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İhsan Anık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İhsan Anık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İhsan Anık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İhsan Anık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İhsan Anık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İhsan Anık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İhsan Anık hakkında ne düşünüyor?Toplam 205 hasta / danışan, İhsan Anık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İhsan Anık hangi sigortaları kabul ediyor?İhsan Anık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları