Psk. İlayda Çavuşoğlu

Psikoloji daha fazla

Lefkoşa 1 adres

Ben Psikolog İlayda Çavuşoğlu Uluslarası Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji bölümünden başarı ile mezun olduktan sonra Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek lisans derslerini onur derecesi ile tamamladım ve şu an tez aşamasındayım. Yakın Doğu Hastanesi içerisinde staj yapıp çeşitli test uygulamaları ve gözlem yapma şansı buldum. Çok değerli hocalar ile süpervizyon eşliğinde eğitimler alıp kendini geliştirmeye devam etmekteyim. Gönüllü olarak bir çok psikiyatri hastanesinde danışan gözlemledim. Ve aktif online terapi hizmetine devam etmekteyim.

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• H

İlayda Hanım'a öneri üzerine başvurdum. 7 seans danışmanlık hizmeti aldım devam ediyorum. Hatay ilinde depremi yaşadım kendisi depremle ilgili başvurmuştum ve korkularımı aştım. Sürekli olarak korkuların yaşanması vardı seanslar daha iyi geldi. İlayda Hanım başarılı birisi. Kendisiyle iyi ki tanışmışım.

•  •

Anksiyete problemi için başvurmuşolduğum İlaydahanım dan son derece memnun kalarak 8 seans yaptık. Bu süreçte anksiyete ile başa çıkma yollarını,nefes egzersizleriyle kendimi sakinleştirme üzerine seanslar yaptık Oldukça, sakin, samimi ve sevecen tavrıyla yıllardır birlikte yaşadığım anksiyeteyle artık baş çıkmayı ve yaşamayı öğrendim. Teşekkürler ilayda hanım

• Online Danışmanlık Bilişsel Davranışçı Terapi  •